Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti férfiak! Ti szakítanátok a barátnőtökkel, ha nem akarna fogamzásgátló tablettát szedni?
Rosszul tetted fel a kérdést.
Egy FÉRFI nem szakít ilyen miatt.
Igazából én vagyok a nő és most az a gyanúm, hogy ez miatt lettem kidobva mert nem akartam újból elkezdeni szedni és több fajtát kipróbálni.
Pedig a kapcsolat legelején megbeszéltük ezt a témát, hogy évekkel ezelőtt milyen problémáim voltak miatta és azt mondta, hogy nem probléma neki a gumi.
Semmilyen körülmények között nem erőltetném rá senkire a fogamzásgátlót.
Ha 30 éves akkor a kapcsolat korai szakaszában is lehet már beszélni a gyerek kérdésről. Letisztázni, hogy ki mit szeretne a későbbiekben.
Ha pedig egyik fél sem akar akkor van egy igen egyszerű módja a védekezésnek amit sajnos itthon nem végeznek el de hozzánk közel Szlovákiában igen.
Egy kb 20 perces ambuláns műtét ami után a férfi nem képes teherbe ejteni.
A műtét visszafordítható. Így a védekezés és a gumi kérdése is le van rendezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!