Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti férfiak! Ti szakítanátok a barátnőtökkel, ha nem akarna fogamzásgátló tablettát szedni?
Biztos használnánk más védekezési formát, nem csak a fogamzásgátló van.
De tutira nem kockáztatnék megszakításos módszerrel, mert nem akarok gyereket.
És igen is lehet, hogy évekig akár 5-10 évig sem lesz terhes a nő, de bármikor ráb**aszhat az ember.
Méhszájsapka, pesszárium (akár spermiciddel karöltve).
A nő beteszi és onnantól kezdve olyan mintha ott se lenne.
A ciklusfigyelés meg csak addig tűnik humbugnak amíg meg nem tanulod. Az ovulációnak elég egyételmű jelei vannak. Nyilván nem a naptárat kell nézni, hanem a test jeleit. Testhő, méhszáj állása, nyák milyensége. Persze kel hozzá több hónap gyakorlás, de ha megvan, pont úgy meg tudod határozni, hogy épp termékeny vagy-e mintha azt kéne megnézned, hogy ép pmenstruálsz-e vagy sem.
Én 12 évig szedtem, mert én akartam és kényelmesebb volt. Aztán 2020 decemberben leraktam babatervezés miatt. Most 8 hónapos a kislányunk és soha többé nem is akarok szedni. Sokkal jobban érzem magamat nélküle. A férjem erre csak annyit mondott, hogy eddig se tetszett neki ez a megoldás. Kifejezetten örül, hogy nem akarom szedni tovább.
Viszont a barátnőm most van együtt 1 éve a pasival és a csávó ráerőszakolta a fogamzásgátlót, amit annyira nem akart szedni. Ő belement sajna ebbe, pedig azt mondta a barátnőm, hogy 1 max 2 év múlva babázni szeretne. Nekem az a gyanúm, hogy a pasija meg nem. És neki volt baja anno a fogamzásgátlótól, ezért vonakodott annyira, mégis ráerőszakolta. Szerintem az ilyen nem szereti a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!