Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 év feletti férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év feletti férfiak! Ti szakítanátok a barátnőtökkel, ha nem akarna fogamzásgátló tablettát szedni?

Figyelt kérdés
Régebben próbálta már, de sok volt a mellékhatás, így nem akarja újból elkezdeni. Mit reagálnátok? Megfelelne a gumi is vagy ez miatt búcsút vennétek a nőtől?

2023. márc. 6. 21:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Biztos használnánk más védekezési formát, nem csak a fogamzásgátló van.

De tutira nem kockáztatnék megszakításos módszerrel, mert nem akarok gyereket.

És igen is lehet, hogy évekig akár 5-10 évig sem lesz terhes a nő, de bármikor ráb**aszhat az ember.

2023. márc. 7. 08:52
 22/25 anonim ***** válasza:
41%

Méhszájsapka, pesszárium (akár spermiciddel karöltve).

A nő beteszi és onnantól kezdve olyan mintha ott se lenne.

A ciklusfigyelés meg csak addig tűnik humbugnak amíg meg nem tanulod. Az ovulációnak elég egyételmű jelei vannak. Nyilván nem a naptárat kell nézni, hanem a test jeleit. Testhő, méhszáj állása, nyák milyensége. Persze kel hozzá több hónap gyakorlás, de ha megvan, pont úgy meg tudod határozni, hogy épp termékeny vagy-e mintha azt kéne megnézned, hogy ép pmenstruálsz-e vagy sem.

2023. márc. 7. 09:29
 23/25 anonim ***** válasza:
93%

Én 12 évig szedtem, mert én akartam és kényelmesebb volt. Aztán 2020 decemberben leraktam babatervezés miatt. Most 8 hónapos a kislányunk és soha többé nem is akarok szedni. Sokkal jobban érzem magamat nélküle. A férjem erre csak annyit mondott, hogy eddig se tetszett neki ez a megoldás. Kifejezetten örül, hogy nem akarom szedni tovább.

Viszont a barátnőm most van együtt 1 éve a pasival és a csávó ráerőszakolta a fogamzásgátlót, amit annyira nem akart szedni. Ő belement sajna ebbe, pedig azt mondta a barátnőm, hogy 1 max 2 év múlva babázni szeretne. Nekem az a gyanúm, hogy a pasija meg nem. És neki volt baja anno a fogamzásgátlótól, ezért vonakodott annyira, mégis ráerőszakolta. Szerintem az ilyen nem szereti a másikat.

2023. márc. 7. 10:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy volt kolléganőm trombózist kapott a fogamzásgátlótól. Szóval csak hajrá.
2023. márc. 7. 14:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Felhúznàm akkor a gumit..Az ultra thin tényleg olyan mintha rajtad sem lenne. Kb csak a felhùzàskor érzed
2023. ápr. 14. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!