Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti férfiak! Ti szakítanátok a barátnőtökkel, ha nem akarna fogamzásgátló tablettát szedni?
Napok óta ezen kattog az agyam, hogy akkor miért kellett a legelején azt mondania, hogy jó lesz a gumi is, majdnem 1 évre rá meg ott tartunk, hogy nincs szex mert fel kell húznia. Meg, hogy miért nem engedem nélküle, ő vigyázni fog, meg különben is az xy engedte neki.
Na, ezekután változott meg és dobott ki.
Pedig a gumin és a hormonális fogamzásgátláson kívül sok választás nincs. Az az egészség szempontjából mindegy, hogy minden nap benyalod tablettaként vagy hüvelygyűrűből szívódik fel. (Mondjuk mikor divatba jött, több ismerösöm esett mellette teherbe, de hagyjuk, nem ez volt a kérdés.)
Nálam nem kérdés, hogy mivel védekezünk. Gumi.
Hormont nem használhatok, túl magas a trombózis kockázat. Tudtad, hogy minél kisebb a hormontartalma a tablettának, a trombózis esélye annál nagyobb?
Spirált próbáltam. Kilökte a szervezetem, kiderült, hogy fémallergiám van. Azt a pár hetet végigszenvedtem. A hülye nőgyógyász meg lerázott, hogy az erősebb és hosszabb vérzés normális. De hogy két hétig, iszonyú görcsök közt, és az esti betét átázik egy óra alatt? Nem hogy szex nem volt, dolgozni nem tudtam menni.
A pharmatex kúp nekünk bevált, de mi már tervezzük a második gyereket, tehát ha picit elöbb jön, az se tragédia. De néha legalább olyan lohasztó, mint a gumi. Így inkább visszatértünk arra.
Az ilyen megszakítás, ciklusfigyelés, ráolvasás meg a Holdhoz imádkozás nekem egy kategória, teljesen megbízhatatlan.
Az en eletemet is tonkretette a foggatlo,barcsak ne szedtem volna soha. Kiszorosodtem stb stb!!!
Most gumival vedekezunk,10 eve egyutt.
A foggatlo azt is meggatolja,h parkapcsolatra alkalmas ferfit tudj valasztani,mert tonkreteszi a szaglast es meg altoztatja a hormonrendszered!!
Mi is gumival kezdtünk, majd megbeszèltük hogy szedek fogamzás gátlót. 4 hónap múlva a lábam tropára ment, nagyon csúnyák lettek az erek. Alig bírtam ráállni. A párom fogta meg a gyógyszert, ès dobta ki a kukába.
Majd közölte, hogy ilyet soha az èletbe nem fogok többet szedni, mert inkább megoldjuk máskèppen, de nem akar idő előtt elveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!