Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 év feletti férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év feletti férfiak! Ti szakítanátok a barátnőtökkel, ha nem akarna fogamzásgátló tablettát szedni?

Figyelt kérdés
Régebben próbálta már, de sok volt a mellékhatás, így nem akarja újból elkezdeni. Mit reagálnátok? Megfelelne a gumi is vagy ez miatt búcsút vennétek a nőtől?

2023. márc. 6. 21:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk tulképp lényegtelen is hogy ki a kérdező, a kérdésre mindenféleképpen az a válasz hogy az ilyen pasit nekünk kell kirúgni, nemhogy ő fenyegetőzzön. Ha elkezdi a zsarolást akkor a pofájába röhögni és kidobni.
2023. márc. 6. 22:09
 12/25 A kérdező kommentje:

Napok óta ezen kattog az agyam, hogy akkor miért kellett a legelején azt mondania, hogy jó lesz a gumi is, majdnem 1 évre rá meg ott tartunk, hogy nincs szex mert fel kell húznia. Meg, hogy miért nem engedem nélküle, ő vigyázni fog, meg különben is az xy engedte neki.

Na, ezekután változott meg és dobott ki.

2023. márc. 6. 22:15
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
Én annyira nem értem az embereket. Nem a 60as években vagyunk, hogy csak a gumi és a fogamzásgátló tabletta legyen az összes opció....
2023. márc. 6. 22:31
 14/25 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy idióta volt. Persze a beetetős időszakban mindenki húz gumit mint a kisangyal, csak szexelhessenek, de közben a legtöbbük a pénzt is sajnálja rá, meg előbbre tartja a saját kényelmét a másik egészségénél.. Ez nem férfi, ez egy senkiházi.
2023. márc. 6. 23:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem egeszseges dolog nagyon..
2023. márc. 7. 01:27
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

Pedig a gumin és a hormonális fogamzásgátláson kívül sok választás nincs. Az az egészség szempontjából mindegy, hogy minden nap benyalod tablettaként vagy hüvelygyűrűből szívódik fel. (Mondjuk mikor divatba jött, több ismerösöm esett mellette teherbe, de hagyjuk, nem ez volt a kérdés.)

Nálam nem kérdés, hogy mivel védekezünk. Gumi.

Hormont nem használhatok, túl magas a trombózis kockázat. Tudtad, hogy minél kisebb a hormontartalma a tablettának, a trombózis esélye annál nagyobb?

Spirált próbáltam. Kilökte a szervezetem, kiderült, hogy fémallergiám van. Azt a pár hetet végigszenvedtem. A hülye nőgyógyász meg lerázott, hogy az erősebb és hosszabb vérzés normális. De hogy két hétig, iszonyú görcsök közt, és az esti betét átázik egy óra alatt? Nem hogy szex nem volt, dolgozni nem tudtam menni.

A pharmatex kúp nekünk bevált, de mi már tervezzük a második gyereket, tehát ha picit elöbb jön, az se tragédia. De néha legalább olyan lohasztó, mint a gumi. Így inkább visszatértünk arra.

Az ilyen megszakítás, ciklusfigyelés, ráolvasás meg a Holdhoz imádkozás nekem egy kategória, teljesen megbízhatatlan.

2023. márc. 7. 05:59
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Az en eletemet is tonkretette a foggatlo,barcsak ne szedtem volna soha. Kiszorosodtem stb stb!!!

Most gumival vedekezunk,10 eve egyutt.

A foggatlo azt is meggatolja,h parkapcsolatra alkalmas ferfit tudj valasztani,mert tonkreteszi a szaglast es meg altoztatja a hormonrendszered!!

2023. márc. 7. 07:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi is gumival kezdtünk, majd megbeszèltük hogy szedek fogamzás gátlót. 4 hónap múlva a lábam tropára ment, nagyon csúnyák lettek az erek. Alig bírtam ráállni. A párom fogta meg a gyógyszert, ès dobta ki a kukába.

Majd közölte, hogy ilyet soha az èletbe nem fogok többet szedni, mert inkább megoldjuk máskèppen, de nem akar idő előtt elveszteni.

2023. márc. 7. 07:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mióta tudom az igazat ezekről a szintetikus fogamzásgátlókról én nem szeretném ha a szerelmem ezzel mérgezné magát. Szerintem az a férfi aki ezt várja egy nőtől vagy nem szereti vagy nem vette még a fáradságot, hogy leásson a témában.
2023. márc. 7. 07:52
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem szakítanék. Élből ellenzem a fogamzásgátló tablettákat. Úgyhogy már eleve sem lenne opció a védekezésre.
2023. márc. 7. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!