Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha antibiotikumot szedett a párom és az üti a fogamzásgátlót, és ma kellett volna neki megjöjjön, de ez nem történt meg, akkor mi a teendő?
Így van, pár nap csúszás belefér.
Aztán ha karácsonykor se jött még meg akkor csináljon egy tesztet, és ha terhes akkor a legszebb karácsonyi ajándékot kapod majd.
Ha használtatok óvszert, nem lesz gond nyugi!
A 7 gyógyszermentes nap bármelyikén megjöhet neki. Lehet bekavart a betegség. Ha már elkezdi szedni az új levelet, és még mindig nem jött meg, csináljon tesztet!
Szerintem véletlen folytán sem lesz így terhes. De ha mégis akkor elmegy a nőgyógyászhoz és megbeszélik a továbbiakat. Illetve ti is megbeszélitek mi legyen.
N
Ha óvszerrel besikerült, akkor csak ki kell dobni. (mármint a csajt)
32/f
Csinàljon a csajod terhességi tesztet, ha pozitív, iràny a doki. Ha az is megerősíti a terhességet akkor a lehető leghamarabb kezdjétek intézni az abortuszt, nehogy kicsússzon az időből. Amúgy pàr nap késés belefér. Nekem maradt màr ki 3-4 hónapot is. Sok oka lehet, nem csak terhesség. Szerencsère én se voltam az.
Aki pedig azt mondta hogy legszebb karàcsonyi ajàndék lenne az nem normàlis. A kérdező közölte hogy nem akarnak gyereket. Nyilvàn nem ajàndék lenne az embrió hanem egy probléma amit meg kell oldaniuk. Miért kell màsoknak rosszat kívànni?
#7: Olvasd már el normálisan a kérdést! Fogamzásgátlót szed a párja! Akkor szerinted hogy jön ide hogy neked 3-4 hónapot kimaradt? Fogamzásgàtló szedése alatt elég furcsa lenne ha hónapokig nem jönne meg. Plusz az se normális hogy neked ennyi ideig nem jött meg.
Kérdező! Máskor ilyen jellegű kérdést vagy a nők egészsége, vagy a fogamzásgàtlás kategóriába írj ki. Ugyanis itt a többség azt se tudja miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!