Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom csicskának akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom csicskának akart használni,meló mellett. Az ég világon semmit sem csinált,pedig otthon volt. Na most, erre én azt mondtam,hogy nem megyek melóhelyre dolgozni,hanem akkor otthon adjon fizetést az elvégzett munkáért. Jól tettem?

Figyelt kérdés
Otthon van cégük is amit az apjával működtetnek. Abba is be tudok szállni munkaügyileg és nem kell bejárnom. Viszont,így nem tud kihasználni,hogy menjek is be dolgozni munkahelyre,meg őt is szolgáljam. Az elvégzett munkáért természetesen fizetést kérek tőle. Bele is egyezett. Szerintetek működni fog így a dolog?
jan. 14. 10:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes,hogy a parasztok itt egyik kérdésben ahol a pali nem csinál semmit,és kihasználja a nőt, akkor kérd el tőle a béred a munkádért mert pincér mosónő szakács meg mit tudom én mi vagy a másiknál,ha otthon maradsz,és kikéred a béred érte,akkor meg hlye pcsa vagy mert nem akarsz dolgozni, meg tőle kell függened. Kamuk vagytok, mind.
jan. 14. 12:21
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, mit nem értesz azon, hogy teljesen tőle függsz? Nincs önálló jövedelmed, nem gondoskodsz arról, hogy mi van, ha valamiért vége lesz a kapcsolatnak, még félretenni sem tudsz emellett az ember mellett. Ha lenne egy saját munkád, akkor legalább ahhoz nem lenne köze, illetve lenne valami, amit nem tud tőled elvenni. Ha kitesz az utcára vagy te döntesz úgy, hogy menni akarsz, mit fogsz csinálni nulla megtakarítással, munka nélkül?
jan. 14. 12:25
 13/24 A kérdező kommentje:
Az ő cégükbe leszek bejelentve, megcsinálom a melót,és utána meg csinálom a házimunkát. Amiért szintén kapok pénzt. Már meg is beszéltük a szülőkkel, és nem is tartották rossz ötletnek az egészet. Miért ne lenne tartalékom? Miért kellene felélnem a jövedelmem minden egyes fillérét? Nincs kölcsön a házon, nincsenek extra kiadások,ha nem tudok spórolni,félretenni,akkor össze kell kaksiznom magam,már bocs.. AMúgy meg ez arra jó,hogy nem kell még a talpalós,eljárós munka után neki gürcölnöm,úgy,hogy nem csinált semmit mire hazaérek.Így ha végzek a kényelmes kis kanapé melóval, akkor szép kényelmesen jöhet a házimunka.Na,ha most nem csinálom azt meg,akkor így reklamálhat, de az,hogy eljártam melózni,és még amellett is dumált na azt nem!Hülye nem vagyok.
jan. 14. 12:33
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
Ja, ha neked jó, hogy teljes mértékben a párodtól és a családjától függsz, akkor oké. Csak akkor nem értem a kérdést, amit kiírtál. Neked ez így tökre jó, ugyanúgy csicska leszel ezentúl is, csak már nem önálló munkád lesz, hanem nekik termelsz, aztán vagy kapsz rendes fizetést vagy nem.
jan. 14. 12:36
 15/24 A kérdező kommentje:
De nem kell még rajta kívül a boltban a sok degenerált,követelőző,idegbeteg majmot elszívelnem nap mint nap.
jan. 14. 12:38
 16/24 anonim ***** válasza:
55%
Most magadat győzködöd, hogy jó döntést hoztál? Úgy éled az életed, ahogyan akarod, de így felesleges ide kérdést kiírnod, ha meg vagy róla győződve, hogy a legjobb döntést hoztad.
jan. 14. 12:46
 17/24 anonim ***** válasza:
70%
SZóval ahelyett, hogy normális párt válaszottál volna, inkább továbbra is kicseszel magaddal.
jan. 14. 12:53
 18/24 A kérdező kommentje:
És neked ki a normális pár,kedves utolsó? :)
jan. 14. 12:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem az, aki otthon a kisujját sem mozdítja meg és "csicskának akar használni", a szavaiddal élve.
jan. 14. 13:11
 20/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem baj, majd szül neki egy vagy több gyereket és rájön, hogy milyen baromi jó társat talált, aki mellett majd egyedül foglalkozhat a gyerekekkel és még a házimunka is teljes mértékben az ő dolga. De ezekben a körökben ez így megy, nincs min csodálkozni.
jan. 14. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!