Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ha arra kérne most a párod hogy legyen gyerek, akkor elleneznéd és nem akarnád. Vagy pedig lennél annyi kedves hogy a párod kedvéért egyből azon lennél hogy teherbe ess? Szeretnéd annyira hogy ne mondj ellent?
Már 30 évesen is egész magas a genetikai rendellenességek előfordulási aránya. Amit még csak tovább fokoz ha az anyuka dohányzott vagy hétvégenként ivott.
Ha 30 éves kor után vállalsz gyereket akkor már kockáztatod a gyerekeid egészségét.
Tudom ma már nem divat huszonévesen szülni és a karrier fontosabb még a saját életeteknél is, úgyhogy falra hányt borsó amit írtam. Pontozzatok csak le :)
61%
25 évesen végeztem a sulival, azaz tavaly júniusban, idén március óta dolgozom folyamatosan, nem iszom alkohol, a cigit ki se próbáltam, egészséges életmódot folytatok, rendszeresen mozgok itthon, kb 100 ezret keresek, párom úgyszintén ennyit keres, ő 32 éves, lakás sehol, együtt se éltünk még
akkor mégis mit vársz? nincsen milliomos nagymama vagy nagynéni, aki támogatna egy azonnali lakással!
kérdés: te vállalnál úgy gyereket, hogy se lakásod, se megfelelő kereseted hozzá ennyi évesen? plusz még hogy együtt se éltél a pároddal?
dobálózhatsz itt számokkal, de az ész érveket is vedd már figyelembe!
hova szüljek, ha nincs pénzem rá?? vegyek fel hitelt, hogy gyereket tudjak szülni?
Az öcsémet 34 évesen szülte anyum, apum 36 volt. Most jelenleg egy 16 éves lóbaszó tinédzser. De például egyik barátnőm nővére tavaly szült 37 évese, a gyerek makkegészséges.
Húzz már a pi...ba a vészmadárkodásoddal... Rengeteg beteg gyerek születik huszonéves anyáktól is sajnos. Szempont a kor, de nem kizárólagos.
Ha a pénzre vártok sose lesz gyereketek :)
Mondom ezt úgy hogy nekem pénzből jóval több van mint másoknak. De sajna csak annyim van. Csak a pénz semmi más. Inkább maradtam volna szegény és lenne családom :)
Gondolom MR. 61% már nős, és boldogan nevelgetnek legalább három gyereket.
;)
Kérdező: ha csupán a hirtelen érzelmi fellángolás miatt vállalsz gyereket, 90%, hogy el fogtok válni, mikor jönnek az első problémák.
Akkor gondolom viszed magaddal a gyereket, akit annyira akartál, és boldogan neveled tovább egyedül.
Egyébként érdekes, hogy a kérdező eltűnt, Mr. 61% pedig lelkesen válaszol mindenkinek. :)
61%
dobd át nekem a pénzed, anyukám daganatos betegsége most úgyis lecsökkentette a számlánkat, ne izgulj, nálunk jó helye lesz a pénzednek, ha ennyire irritál ez!
egy minimális tőke azért szükséges, hogy az ember tudjon gyermeket vállalni!
akkor is ekkora szád lenne, ha a gyermeked bőgne, mert szinte nincs mit ennie, mert nincs rá pénz?
nem vagyok kisebbségi, hogy a segélyre pályázzak, mint egyesek!
ne izgulj kedves 28-as kommentelő, az illető úgyis tudja, hogy neki lett címezve
akinek meg nem inge, az ne vegye magára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!