Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes egy gyermek érkezése felfordítani az egész életet?
Szerintem nem azt akarja, hogy mindent adjon fel és üljön otthon a gyerekkel, de tény, hogy étkezési zavarral, cigizéssel és elhanyagolt nőgyógyászati problémával (gondolom arra se ér rá), amire csak annyit mond elejétől fogva, hogy majd változtat az életmódján, de semmi, mert valószínűleg neki ez így jó, nem lehet családot alapítani.
Nincs is ezzel baj, csak nem kell a másik idejét húzni, aki viszont már családot alapítana.
De kérdező, még együtt sem éltetek, lehet rájössz majd, hogy kettesben milyen jó és még nem is akarsz családot, vagy szétmentek a fenébe, mert lakva ismeri meg az ember a másikat.
Igaziból egy év után azon filózni, hogy hogy lesz gyereketek szerintem korai. Ráértek, majd alakul milyen lesz együtt, milyen életmódot fog(tok) élni stb.
Kivéve, ha 30 fölött vagy(tok). 30+osan, gyerekre vágyva nem biztos, hogy stresszes, dohányos, étkezési zavaros, nőgyógyászati gondos, majd változtatok, de mégse típusú nőre várnék, hogy megérik-e arra, hogy a gyerek miatt változtatni kell bizonyos dolgokon, de már azelőtt, hogy egyáltalán próbálkozni kezdenétek, nem csak akkor, mikor kipottyant.
És senki nem várja el, hogy ne csináljon semmit, csak üljön otthon magában egy kölyökkel, de azt hiszem, az a minimum, amit egy nőtől el lehet várni, és ezt egy teherbeesésre gondoló nőnek is el kéne várni saját magától, hogy tegyen már meg legalább annyit, hogy az a gyerek lehetőleg egészségesen fejlődhessen és jöhessen világra. Más kérdés, ha neki eszében sincs gyereket vállani, de akkor ugye más irányba tekintetek és érdemes átgondolni a kapcsolatot.
Kicsit le kell fékezzem a beszélgetést, mert rossz vágányon van. Szóóval bővebben is kifejtettem volna, csak nem akartam regényekbe bocsátkozni. Egyszerűen csak arról van szó, hogy össze akar velem költözni, és családot akar tőlem, de még magára sem tud vigyázni, nemhogy egy gyerekre, és a kapcsolatunkra sem szakít időt. Egyértelmű, hogy mindkettőnk jólétét előtérbe kell helyezni, és mindkettőnk ígényein csiszolni kell egymásért. Nem akartam annyira lesarkítani, hogy én nem akarok otthonülni a gyerekkel és nevelni, hanem nem akarok CSAK ÉN otthon ülni, és nevelni. Normális életet akarok mindkettőnknek, amelyet a jelen körlülmények között majdnem lehetetlen.
4-es válaszolóval egyet értek, még együtt sem éltünk, de az a fajta vagyok, aki tervezéssel kezdi, és aszerint alakítja a dolgait.
Szereted ezt a lányt?
Most ha majd esetleg kiderül, hogy ne adj isten nem lehet gyereke, akkor otthagyod? Mert akkor kb semennyire nem szereted. Szerintem gondold át ezt a lehetőséget is, mivel esélyes. Ha válasz az, hogy őt szereted és ő kell neked, akkor tervezgethetsz vele közös jövőt, és beszélgethettek a dolgairól, mert akkor van értelme. Már a terhesség előtt kellene neki változtatni egyébként, dohányzásról leszokni, rendszeres étkezés például. Nem tudom azt sem, hogy pincérnőként tudna e terhesen dolgozni, vagy ha azt feladja teljesen más munkát kell e majd keresnie. Az sem könnyű ám, szóval ne várj mindent tőle. Lehet, hogy neked is áldoznod kell, ha vele akarsz családot. Ha ott kell hagynia a munkáját a gyerek miatt, neked kell majd eltartanod amíg keres mást. Megtennéd érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!