Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha az éllettársatok munkából egyenesen éjfél körül kimenne sörözni s azt se mondaná, hogy gyere, miközben tudja, hogy egész nap egyedül ültök?
Eloszor is, nem ulnek egyedul otthon egesz nap. Van sajat eletem a baratom mellett, nem lennek kepes barkinek kiszolgaltatva elni. Neked is ajanlom, hogy ne a baratod korul forogjon az eleted, mert az semmilyen esetben sem egeszseges.
Egyebkent nem zavarna, nem varom el a baratomtol, hogy hozzam legyen nove, en azt nem tudnam elviselni ha folyton egymas nyakan lognank, pedig imadom ot. Emberfuggo.
Nem csinalnek ugyet belole meg igy sem. Altalaban hiv magaval, most nem tette, na bumm. Fognam egy baratnomet es mennek vele valahova, ha kedvem van kimozdulni. Ha meg bajom lenne azzal, hogy nem hiv el valahova, azt megmondanam neki egyenesen.
Az is lehet, hogy az a haverja nem bir teged, es azert nem hiv, amikor vele log.. Azzal sincs semmi problema sztem.
Én pont hogyha egész nap munkában lennék emberek között, akkor egyedül akarnék elmenni sörözni, nem pedig veled. Mert egyedül akar lenni, pihenni, kiszellőztetni a fejét.
Én megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!