Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom mióta megszuletett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mióta megszuletett a babánk ránk se hederít. Mit csináljak, hogy változzon ez az egész?

Figyelt kérdés

4 hetes a fiunk. Mióta itthon vagyunk kétszer vigyázott a gyerekre másfél órát. De mindig úgy engedett útnak, hogy siessél, mert nekem is dolgom van. Oké, de én meg becsavaradok már itthon. Szülés után is az volt a második mondata, hogy neki fáj a térde. . Igen, szokott neki fájni, nem vonom kétségbe, de ez nekem olyan érzéketlen volt. Mikor hazaertunk be sem volt fűtve. Dokihoz a testvérét küldte el, mert neki dolgoznia kellett. Ma elkuldtem sós orrsprayt venni, erre az volt a válasz, hogy minek ennyi sz.arsagot kitalalni.

Ma végre együtt tudtunk volna ebédelni, erre a tvt nézi. Mikor lekapcsoltam és szóvá tettem, hogy legalább ebéd közben beszelgethetnénk pár szót tv lesés helyett, akkor azt mondta, hogy én mindenért csak ba.szogatom..

Ez annyira tipikus! Nő elhanyagolva elsárkányosodik, pasi magában elvan, csak szálljanak már le róla! Hogy lehet ebből kikeveredni?

2015. dec. 21. 13:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Tervezett gyerek volt? Anyósod nem tevékenykedik a háttérben?
2015. dec. 21. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Válással.

Komolyan mondom. Ez az ember minek vállalt gyereket,ha nem érdekli? A helyedben keresnék egy olyan férfit,aki megbecsüli azt,amilye van! Költözzetek el,aztán meglátjuk ki nevet a végén!!

2015. dec. 21. 13:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Tervezett Igen. Anyósom egy tök rendes nő. Nem sok köze van ehhez, nem is egy városban lakunk. Mentsegere Legyen mondva, esténként ő fürdet.
2015. dec. 21. 13:32
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
gondolom nem most valtozott meg... Ilyen volt eddig is. Te meg naivan azt hitted hogy majd a gyerek megvaltoztatja...
2015. dec. 21. 13:32
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
4 hét után becsavarodsz? Este ő fürdet? Pontosan mit vársz el tőle? És ezt hogyan teszed szóvá?
2015. dec. 21. 13:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Eddig én gyujtottam be, én vásároltam be, intéztem az orvost és hivatalos teendőket. Fogalmam sem volt, hogy nélkülem ez ilyen bonyolult megvalositani. Szóval eddig nem tűnt fel az ilyen viselkedese, mert nem volt szükségem ennyi segítségre.
2015. dec. 21. 13:37
 7/15 anonim ***** válasza:
17%

4 hét után becsavarodsz? Kicsit elkapkodtátok ezt a babát, úgy tűnik, egyikőtök se volt még felkészülve rá.

Ha sokat melózik a párod, hogy mindenetek meglegyen, ráadásul fájós térddel, akkor inkább te törődj vele, ne tőle várd el. Amikor a semmi-dobozában csücsül, akkor meg hagyd békén.:-) Ne vágd oda hozzá a babát, inkább vond be a fürdetésbe pl., csináljátok közösen, mást úgyse nagyon lehet még kezdeni ilyen picivel, jó esetben csak eszik meg alszik. Persze, benned is tombolnak a hormonok, érzékenyebben veszed a dolgokat, viszont ha pattogsz vele, folyamatosan utasító/kioktató/panaszkodó hangot hall, az ördögi kör, és csak egyre rosszabb lesz a helyzet.

2015. dec. 21. 13:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk annyit elvárnék, hogy ha elkuldom a patikába orrsprayt venni a gyereknek, mert beleszaradt a nózijába, akkor ne az legyen a válasz, hogy minek ennyi sz.arsag! Meg ilyen támogató jellegű megnyilvánulasokat várok! Hogy ebéd közben ne a tv Legyen a főszereplő vagy a mobiltelefon.
2015. dec. 21. 13:43
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem a gyerektől csavarodok be, ő egy áldott jó baba, nem kell vele kínlódni! Hanem attól, hogy 4 hete alig beszélek mással, csak babával. Kis időre volna szükségem, amikor nem ezt csinálom, és ez sztem a fiunknak is jót tenne, ha én harmonikusabb lennék. Azért nem kérek sokat, heti egy-két óra bicalyozasrol, vagy ilyesmiről volna szó.
2015. dec. 21. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

Most látom, hogy a fürdetést ő csinálja.:-)

A pasiknak nem erősségük a hivatalos ügyintézés, pláne, ha eddig mindent te intéztél. Ilyenkor segítség, ha szépen összeírod egy papírra, mik a teendők, határidővel, mondjuk egy hétre előre, ő meg beosztja magának, mikor mit intéz. Vagy beíratod a telefonjába emlékeztetővel, ha pedig jól csinált mindent, akkor megdicséred.:-)

2015. dec. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!