Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mióta megszuletett a babánk ránk se hederít. Mit csináljak, hogy változzon ez az egész?
4 hetes a fiunk. Mióta itthon vagyunk kétszer vigyázott a gyerekre másfél órát. De mindig úgy engedett útnak, hogy siessél, mert nekem is dolgom van. Oké, de én meg becsavaradok már itthon. Szülés után is az volt a második mondata, hogy neki fáj a térde. . Igen, szokott neki fájni, nem vonom kétségbe, de ez nekem olyan érzéketlen volt. Mikor hazaertunk be sem volt fűtve. Dokihoz a testvérét küldte el, mert neki dolgoznia kellett. Ma elkuldtem sós orrsprayt venni, erre az volt a válasz, hogy minek ennyi sz.arsagot kitalalni.
Ma végre együtt tudtunk volna ebédelni, erre a tvt nézi. Mikor lekapcsoltam és szóvá tettem, hogy legalább ebéd közben beszelgethetnénk pár szót tv lesés helyett, akkor azt mondta, hogy én mindenért csak ba.szogatom..
Ez annyira tipikus! Nő elhanyagolva elsárkányosodik, pasi magában elvan, csak szálljanak már le róla! Hogy lehet ebből kikeveredni?
Ne edd meg a párod.
Csak rajta vezeted le a dolgot, ismerős fel kell ismerni hogy ezt teszed és abba kell hagyni.
Ha beszélgetésre vágysz azt ne a párodon verd le, keresd a barátnőidet ismerősöket rokonokat stb
Csak gondolj bele dolgozik, hazamegy pihennie kell neki is, nálunk épp ezért a hetente váltós (egy hét ő egy hét én) esti fürcsin néhány pelenkázáson kívül más nincs elvárva. Gyógyszertárba szokott rohanni tény hogy felét ő se érti minek kell de ez férfiúi sajátosság ne hányd a szemére :)
Egy jó tanács ha arra vágysz hogy veled törődjön, törődj egy kicsit te is vele, várd kajával ha hazaér, hagyj időt kifújni magát, kezd te a beszélgetést és ne gorombán, ne kritizáld.
Bele fogsz szokni idővel az új rendszerbe nem lesz ilyen fárasztó és őrjítő
Egy tervezett gyereknél (elvileg) 2 egészséges lelkületű felnőtt képes felfogni, hogy mit vállal. És azt is látja, hogy a párja megfelelő e a szerepre. Úgy tűnik, ő nem megfelelő, változtatni nem tudsz rajta. Előbb kellett volna gondolkozni.
Elvált szülők gyermekeként előre sajnálom szegény babát.
Minek szültél egy lusta-nemtörődöm embernek? Mert eddig is ilyen volt, ez nem a 4 hét alatt jött elő nála.
Én amúgy elválnék, ha a kommunikáció ennyire nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!