Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egész nap játszik és hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész nap játszik és hiába szólok neki ezerszer kedvesen, akkor sem hajlandó abbahagyni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párom folyton játszik, az utóbbi hét kiemelten csak erről szólt.

A 4 napos hosszúhétvége is reggeltől estig erre ment el. Pedig azt hittem végre együtt lehetnénk kicsit többet.

És hétközben munka után is amikor együtt lehettünk volna kicsit, akkor is ez ment...

Csütörtökön már itt hagytam 1 órára, elment vásárolgatni. Kérte, hogy ne menjek, üljek mellette...megkérdeztem tőle hogy ha maradok kikapcsolja-e, mert én vele szeretnék menni. Erre az volt a válasza, hogy akkor menjek, tehát nem lett volna hajlandó kikapcsolni.

Ma is egész nap reggeltől azt nyomja, egy 2 órás filmnézés erejéig hagyta abba, most újra ott ül.

Szóltam neki aranyos, kedves, szomorú, nyugodt hangvételben, hogy miért nem veszi észre, hogy nagyon megbánt ezzel, hogy megint elcseszi a hétvégénket, de nem foglalkozott vele.

Annyira jól esne, ha kikapcsolná magától, miattam. Mintha fontosabb lenne az a játék komolyan...

Rettentően fáj :( lehetne játszani, nem ez a gond, de egész nap ez megy mikor itthon van?

Nagyon bánt, sírás kerülget, hogy ennyire érdektelen felém.

Pedig monsja, hogy szeret,de hiába mondom el neki szépen, hogy elhanyagol, és megbánt ezzel, nem foglalkozik érdemben vele és tagadja.

Néha pár percre idejön, amíg szünet van vagy valami és ezzel letudja...

2016. márc. 19. 22:22
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
elmentem vásárolgatni *
2016. márc. 19. 22:23
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

level 1: szexmegvonás

level 2: lapát

2016. márc. 19. 22:24
 3/17 VirágésBence ***** válasza:
Nem vesz elég komolyan, az én barátom is gamer, de nincs ezzel gond, amikor nem vagyok ott vagy csinálom a saját dolgaimat akkor oké, játsszon, de ne hanyagoljon el, néha jó, ha az ember kikapcsol mindent és csak öldököl, vagy hasonlók és a pároknak is kell magántér, nem jó mindig egymás nyakán csüngeni, de ez túlzás. Nem vesz elég komolyan, mert egyszerűen nem gondolkozik el rajta és nem kap a fejéhez, hogy jézus mit csinál, szerintem első körben érd el, hogy leüljön veled valahogy és mondd a szemébe, hogy eleged van, fogja fel, hogyha így fojtatja tovább elfáradsz, feladod és szakítasz, mert ez kell neki, a könyörtelen igazság, hogy végre felfogja mi zajlik körülötte. Első körben szerintem nem kell arra gondolni, hogy a kapcsolattal van baj, hiányzik valami vagy unja, egyszerűen csak bekockult, előfordul az emberekkel, most én is nagyon ráfüggtem a lolra, de ha együtt csináljuk nem gáz :D Hajrá.
2016. márc. 19. 22:28
 4/17 A harmadik szem ***** válasza:
61%

Nem érdeklődik irántad már eléggé. Elmúlt az a szerelem már számára, ami miatt más volt, amég összejöttetek.

Nincs erre más megoldás, mint a szakítás. Nem illetek össze.

2016. márc. 19. 22:31
 5/17 ~OnLány~ ***** válasza:

Kiabálj rá,kicsit emeld meg a hangod.

Ne hagyd így elnyomni magad.Figyelj,szép szóval nem ment,ha nem akarod hogy ez menjen,akkor szólj rá mérgesebben.

Az én barátom is imádott mindig is játszani,utáltam,mikor azt kérte,hogy üljek le mellé vagy az ölébe és nézzem..kinek van ahhoz kedve?!

De ha már látta,hogy nagyon bánt,akkor abbahagyta,főleg 2-3 óránál nem is játszott tovább.Ha igen,akkor hangot adtam magamnak,hogy fejezze be és foglalkozzon velem is végre.

2016. márc. 19. 22:34
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát ő ma már kb 7 órát tuti játszott ahogy számoltam..
2016. márc. 19. 22:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Akkor ne kedvessen hanem határozottan szolj rá!!! Ha nem hajlando váltóztatni hagyd ott!

N24

2016. márc. 19. 23:23
 8/17 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nalunk is....nagyon megertelek

Bennem mostanaban felmerult a szakitas, de nem egyszeru...mi 6 eve vagyunk egyutt, ebbol mar lassan 3 ev LOL, Wow-val egyutt...-.-

2016. márc. 20. 00:06
 9/17 ~OnLány~ ***** válasza:

:D :D

Ilyenért nem kell azonnal szakítani,csak rá kell morogni kicsit.

Hálaistennek már nincs az a hülye Battlefield a neten,mindig azt játszotta,órákon át.Régen még tűrtem,mára már megbüntetem,ha nem hagyta időben abba.

2016. márc. 20. 00:38
 10/17 anonim ***** válasza:

De van FarCry... :-(

Meg kell beszélni vele, hogy mennyi ideig játszik, és eléje rakni egy órát (tablet/telefon visszaszámlálóval), hogy folyamatosan lássa, hogy mikor kell abbahagyni. Amikor lejár az idő, akkor kilépés nélkül kikapcsolni a gépet (Be gombot kikapcsolásig nyomni, vagy villanyóra lekapcsolás 3 másodpercre.) Persze mindezt bukósisakban. :-))) A következő alkalommal már kilép magától. A fiamnál bevált. :-)

De úgy gondolom, hogy egy nőnek, nem okozhat gondot egy férfit magához csalogatni a géptől. Egy látványosan masztizó nő biztos, hogy jobban fogja érdekelni, mint a játék. De ha mégsem, akkor meleg, lapátra vele.

2016. márc. 20. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!