Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész nap játszik és hiába szólok neki ezerszer kedvesen, akkor sem hajlandó abbahagyni? Mit tegyek?
Párom folyton játszik, az utóbbi hét kiemelten csak erről szólt.
A 4 napos hosszúhétvége is reggeltől estig erre ment el. Pedig azt hittem végre együtt lehetnénk kicsit többet.
És hétközben munka után is amikor együtt lehettünk volna kicsit, akkor is ez ment...
Csütörtökön már itt hagytam 1 órára, elment vásárolgatni. Kérte, hogy ne menjek, üljek mellette...megkérdeztem tőle hogy ha maradok kikapcsolja-e, mert én vele szeretnék menni. Erre az volt a válasza, hogy akkor menjek, tehát nem lett volna hajlandó kikapcsolni.
Ma is egész nap reggeltől azt nyomja, egy 2 órás filmnézés erejéig hagyta abba, most újra ott ül.
Szóltam neki aranyos, kedves, szomorú, nyugodt hangvételben, hogy miért nem veszi észre, hogy nagyon megbánt ezzel, hogy megint elcseszi a hétvégénket, de nem foglalkozott vele.
Annyira jól esne, ha kikapcsolná magától, miattam. Mintha fontosabb lenne az a játék komolyan...
Rettentően fáj :( lehetne játszani, nem ez a gond, de egész nap ez megy mikor itthon van?
Nagyon bánt, sírás kerülget, hogy ennyire érdektelen felém.
Pedig monsja, hogy szeret,de hiába mondom el neki szépen, hogy elhanyagol, és megbánt ezzel, nem foglalkozik érdemben vele és tagadja.
Néha pár percre idejön, amíg szünet van vagy valami és ezzel letudja...
Fogadd el! Hiába pattogsz...amíg ő nem akarja abbahagyni...nem ér semmit.
Régen én is vergődtem ezen...bántott, hogy csak a gép előtt ül és velem nem is foglalkozik. Mára már túl vagyok ezen. Ettől még szeret...csak éppen játszani is szeret. Van ez így.
Ne felejtsd el, hogy a játék is lehet egy függőség. Valószínűleg észre sem veszi, hogy mennyire bánt vele.
Kompromisszum kell hozzá, jó lehet az, amit az egyik anyuka írt korábban. Legyél hárpia, mondd meg, hogy ennyit és ne tovább. Játszik 3-4 órát, aztán gép kikapcs. Ha nem hajlandó, lépj le pár napra, anyuhoz, barátnőkhöz. Persze ne felejtsd el közölni vele az indokot.
Értesd meg vele, hogy nem eltiltani akarod, csak megtartani az egyensúlyt, hogy veled is legyen.
Hiába mondja, hogy szeret - nem szeret.
Mondtad már elégszer... mondhatod még százszor, a szeretet az nem egy szó, az egy viselkedés. És nem ilyen.
Kedves kérdező!
Azóta mi a helyzet Veletek?
Én is évek óta ebben a szituban vagyok, hogy párom állandóan játszik....
Mai napig játszik.
Talán kevesebbet, de sztem így is sok.
Tehát naponta bekapcsolja így is. Ha eltelik 1 -2 nap nélküle akkor már úristen mióta nem játszott és most játszani kell...
Annyiban kevesebb, hogy hamarabb kikapcsolja, nem ragad ott sokáig, de azért néha napján ott ragad tovább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!