Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy elméletileg érett, felnőtt férfi nem képes abbahagyni a hülyéskedés?
Próbálok nem általánosítani és tisztelet a kivételnek!!!!!
Számomra ez elég bossszantó jelenésg, hogy a 28-30 év feletti férfiak nem képesek a felnőtt, felelősségteljes életet élni, mert gyávák és féltik szabaságukat. Nem képesek elhatározni magukat semmilyen irányba sem, mert számukra fontosabbak a heverok, meg a bulik, meg a játékok meg az stb...
Én speciel nem szeretem az ilyen tesze-tosza embereket, szabályosan cikinek érzem, az ilyenekre nem lehet sem építeni, sem megjelenni velük, de akkor könyörgöm miért csodálkoznak, ha a nők szóba sem állnak velük?
Olyan szinten megváltozott a társadalmi elvárások felépítése, hogy az valami borzalom! Ritka az olyan ember, akire számítni lehet, akiben meg lehet bízni és szeretni lehet.
Oké, valahol ilyennek is kell lenni, de ne a nap 24 órájában!
Bocsánat akit megbántottam volna ezzel!
Sajnos ilyenek a férfiak...
Kevés a kivétel aki érettebben viselkedik.
És akkor most minek itt siránkozol? Keress olyat, aki korát megelőzve már 30 évesen vállalatigazgató és a legnagyobb problémája, hogy hogyan oldja meg a globális felmelegedést.
A világ kényelmes lett, és aki csak teheti él vele. Nem kell azokkal foglalkozz. Keresd meg Mr. Perfect-et. Hajrá!
A videó játékokkal erősen ki lett tolva a gyerekkor. A várható élettartam folyamatosan növekszik, akkor min csodálkozol?
Persze, hogy inkább a haverokkal buliznak, mint a szaros pelenkát cserélgessék 25 évesen.
Ha nem tetszik a korodbelik "éretlensége", válassz idősebbet.
Hát kérlek... ha szerinted a mai pasasokra nem lehet építeni, akkor bizony rád kell.
Úgyhogy építs magadra bátran (és ne a pasasra várj).
Engem meg az bosszant amikor a nők rá akarják erőszakolni a nézeteiket a férfiakra arról, hogy szerintük miket kéne csinálnunk egy bizonyos kor felett.
Aki meg a videojátékokat még mindig a gyerekkorhoz kötik azoknak fogalmuk sincs erről az iparról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!