Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfi miért nem mer elhívni randizni?
Figyelt kérdés
Ő elvált, nekem nincs barátom, régóta adja a jeleket (ajándékot hoz, kedveskedik, megérint), hogy bejövök neki és a körülöttünk lévők is mondják, hogy tutira kedvel. Próbálok én célozgatni, hogy több is lehetne közöttünk, de azon mosolyog, vagy csak elintézi annyival, hogy huncut vagyok. Igaz van közöttünk 17 év korkülönbség, de már nem vagyok kislány 23/N2015. jún. 14. 21:26
1/3 anonim válasza:
Valószinűleg az intim mérete az ami teljesen félénké teszi, és azt hiszi, hogy neked nem lenne elég:D
De ez csak akkor van igy ha normális korkülönbség van.
Egy egészséges 40 éves férfi sosem kezd 23 évessel.
aki kezd, az mind defektes, és előbb utóbb mindig ki is derül hol a hiba.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek, egy egészséges személyiségű 40 évesnek nem pálya egy huszonhárom éves, bármilyen érett is, akkor is egészen más világ, életszemlélet, élettapasztalat.
3/3 anonim válasza:
Egy 40 éves ki tud jönni egy 23-assal, ha az agyilag is legalább 23 vagy annál idősebb. De mondjuk 20 alattival már nagyon nem. Nekem ez a tapasztalatom. De azért egy átlag 23 éves nő egyáltalán nem akar kezdeni egy 40 éves férfival. Vagy nem akar, vagy nem veszi a célozgatásaidat. Mondjál neki valami olyasmit, hogy maradhattok is így ahogy vagytok, de ha akar veled randizni te benne vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!