Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom abbahagyni? Tényleg olyan rossz ez?
Van barátom kb. 5 hónapja. De van mellette egy szexpartnerem is. Nem így volt tervezve, vele ugyanis pár héttel hamarabb kezdtem el járni. Azt hitten lehet belőle valami, de rájöttem, hogy csak a szexre kellek neki. Panaszkodtam, hogy ez így nekem nem jó, de nem tudtam ott hagyni. A barátom viszont igazi társ, akire támaszkodhatok is, és megvan a lelki kötődés, sőt a vonzalom is. De ha a partneremmel ágyba kerülünk, úgy érzem megszűnik körülöttem a világ. A szexben mindent meg tud nekem adni, ellenben a barátommal. És kicsit olyan, mintha akkor elérhetőbbé válna. Nem tudok szakítani egyikükkel se. Tudom, hogy nagyon jellemtelen vagyok, de kikészít, hogy nem tudom hogy lépjek ki ebből.
18l
Elég rosszul hangzik.
Nem tiszteled a barátodat,ez a legnagyobb baj.
Tessék gondolkodni,szerintem szakítanod kellene.
Minél tovább csinálod ezt vele,annál fájdalmasabb lesz,mikor megtudja.
Az ilyenek általában kiderülnek,maximum akkor nem,ha az egyik fél fülig szerelmes a másikba.
Szégyelld magad,de nagyon,és mielőbb hagyj fel a "kettős játékkal!"
Inkább az a kérdés, hogy miért mentél bele?
"Tényleg olyan rossz ez?" [link]
nem sajnálod szerencsétlen barát 2-t?
csak azt nem értem ,ha ő mindig melletted van ,szeret téged stb ,hogy a francba van már 18 évesen annyira romlott lelked hogy így megalázd?ez a durva ,nem a ri bancság ténye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!