Rivotril fuggo vagyok, szeretnek tapasztalotakat megosztani olyanokkal akik ugyanebben a rossz helyzetben vannak. Van lehetoseg abbahagyni?
Nem gyógyszerezek, de tervezek a jövőben aktívan harcolni a gyógyszermaffia ellen.
Eddigi tapasztalatok alapján úgy kell leszokni róla mint a drogokról. Fokozatosan, kontrollal. Sok akarattal.
Kitartást kívánok!
Szerintem változtatni kell az életmódodon addig amíg le tudod tenni a gyógyszert. Lehet addig nem kéne utazgatni, dolgozni, csak ezzel foglalkozni (ó, tudom én hogy az ember nem állhat csak úgy le a munkájával..)
Az elvonási tünetek kezelésére nem tudom használnak-e akupunktúrát. De ha igen, akkor ennek érdemes lehet utánanézni és kipróbálni jó szakemberrel.
Ugyanebben a cipőben jártam,csak Xanaxszal (hatóanyagát tekintve ugyanúgy nagypotenciálú benzodiazepin).Igen,van lehetőség abbahagyni,de nem könnyű.Hatalmas akaraterő,elszántság és kitartás kell hozzá.Többszöri 0.25mg-os csökkentési kísérlet fulladt kudarcba,míg nem egyszer azt mondtam,elég,nem leszek benzodiazepin függő zombi a hátralévő életemben,és komolyan elszántam magam.
Egy hétig -0.25mg => elvonási tünetek okozta folyamatos kínlódás és gyötrelem,de ennek ellenére újabb -0,25 ismét egy hétig, majd pedig újabb és újabb, közben tűrés és kitartás. Nekem így sikerült, hónapok alatt.De megérte.Azóta nem szedem,nincs rá szükségem.Kitartást és erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!