Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, kiút?
Van egy elettarsam aki állandóan bánt lelkileg és fizikalisan is, van egy közös gyerekünk 7 hónapos. Legutóbb hasbarugott úgy hogy a fiam az ő kezében volt. Az anyukája azt hiszem látta az esetet de nem fogja fel mit művel a fia, maradandó serulesem nem maradt.
A fiam előtt úgy beszél velem: tunjek már el., stb...
Azt mondja hogy én őt csak felidegesitem.. Olyankor akar bantani is kepes... Megszoritja a csuklomat, lokdos... Majd mindezek után azt állítja, hogy onvedelem volt az ő részéről vagy hogy a babát vedte tőlem.
Olyanokat állít hogy én bantom a fiamat, veszélyeztetem az életet.
Olyat kerdez tolem hogy nem akarok a Dunaba menni? (hogy legyek öngyilkos)
Ma este azt kerdezte hogy mikor tűnök már el az életéből, a fiahoz nagyon rahaszkodik.
A sajat anyukajanak olyat mond: Fontosabb a pénz, mint a Ct eredménye.
Az anyukaja inkább tudomást sem vesz az egészről, nem foglalkozik vele.
Félek barmerre is lépni, mert félek hogy úgy fordítja a dolgokat, hogy a végén én leszek a bűnös...
Kitalal olyan dolgokat amik meg sem történtek, addig forgatja amíg elveszik tőlem a fiamat...
Nagyon rossz ember, nem tudom mit csináljak... Félek!
Kérlek segítsetek! Szeretnek a fiammal együtt élni békésen. Nem merek tavoltartasit sem kérni, mert félek hogy rosszul sülne el...
Jelenleg munkanélküli vagyok... Neki cege van, kocsija, lakása.
Minden napom egy rettegés. :(((
Ez az ember bármire képes! Bármire!
Sehova se tudnék menni, nincs senkim sem ahova mehetnek lakni egy kisbabaval... Félek nagyon!
Mit tegyek?
Minek szülél neki gyereket?
Aműgy NANE Egyesület
van egy közös gyerekünk 7 hónapos. Legutóbb hasbarugott
---
Ennél a résznél ledobtam a láncot. Fogalmazásgátlót szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!