Ebből vajon mi a kiút?
Ez szep tortenet. En is 2006ban kezdtem a jogot,2011ben diplomaztam,tehat 5 ev alatt befejeztem.
Lehet kicsit hangulatrombolo lesz a valaszom,de igy nyilvan erintett vagyok a temaban,belelatok a rendszerbe.
Ez nagyon gaz. Sosem ertettem azokat az evfolyamtarsaimat,akik 8-10 evig kinlodnak,es nem latjak be,h ez nem megy nekik. Nehez szak,nehez szakma,es senki nem ezzel a tudassal a fejeben jon a vilagra,tanulni kell. De te nem tudod. Nem erted a lenyeget,a logikajat, magat a gondolatmenetet a jognak. Nezd,een alapvetoen kozjogi bealitottsagu vagyok,nehezemre esett elsajatitanom a maganjogi targyakat. Nem ertettem a logikajat,gondolatmenetet,nem jott at a lenyeg,nem is dolgozom vele. Te az egeszet nem erted,ezt be kell latnod. Ha mar egy roma problemat jelentett,mi lesz veled egy penzuggyel..
Nyilvan mostmar fejezd be,ha ennyi idot,penzt meg energiat beleoltel,de gondolkozz alternativ munkakban,mert igy a szakmaban nincs helyed,legalabbis a klasszikus agakban nincs. Ugyvedkent ehenhalnal,ugyeszsegre,birosagra meg fel sem vesznek. Ugyintezo persze lehetsz egy kormanyhivatalban,de azzal sokra nem mesz.
Ha az elhelyezkedesi eselyeket nezzuk,kapcsolat nelkul a seggedet torolheted ki a diplomaddal.
Melyik egyetemre jarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!