Van ebből kiút? Mi lesz ennek a vége?
Nem érzem, hogy szüleim szeretnének, úgy érzem, hogy egy szükséges rossz vagyok nekik, amit szülői kötelességként pénzzelni kell.
Nincsenek barátaim. Jó természetem van (megbízható, türelmes, figyelmes, kedves), degyszerűen nem vagyok egy érdekes ember.
Úgy érzem, hogy egyetlen egy dolgom van: a külsőm.
Ha elgondolom az életemet úgy, hogy nincs miből megvegyem azt a bizonyos pólót/nadrágot/táskát/arckrémet/rúzst/stb. rögtön a totál kétségbeesés fog el. Jön a felfedezés, hogy akkor nem maradna SEMMIM, semmi amire büszke lehetnék, aminek örülhetnék, de megnyugtatom magam, hogy akkor a még mindig választhanám a halált, és ezzel a megnyugvással meg is nyugszom.
20/L
Öngyilkos ne legyél!Fiatal vagy még!:)
Keress munkát,költözz el..Jól írták az előttem lévők!:)
Sok sikert!
Miből gondolod hogy nem szeretnek, lehet hogy nincs sok pénzük és nem tudnak adni, de attól még szerethetnek.
Ha gondolod privátban megadhatod az msn címed , szívesen beszélgetek veled erről vagy bármiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!