Szerintetek ennek vége?
Azt hiszem baj van. A férjemmel mostanában elég sok gondunk van. Ő semmit sem akar megbeszélni, a múltkor mondtam neki, hogy rossz hogy nem ölel meg, nem csókol meg. Erre azt mondta, hogy erőszakkal nem megy. 15 éve vagyunk együtt, de én még szeretem. Viszont már azt érzem hogy csak én akarom megmenteni a kapcsolatunkat, és nem csak a 2 éves kislányunk miatt. Ő tegnap este is inkább netezett, egy nőcit dicsérget a facebook-on, és kiborult, mert elmondtam neki, hogy ez nekem fájt. Még ő volt felháborodva, holott mikor én meg akartam csókolni, azt mondta nincs hozzá hangulata.
Mit tegyek?
Legjobb megoldás ha leülnétek megbeszélni a problémákat. Még ha ő hárítja is ezeket.
El kellene neki mondanod, hogy nem azért mentél hozzá, hogy egy idő után egy nőt dicsérgessen a facebookon.
Lehet neki ez a 15 év már nagyon megszokott, úgy gondolja, hogy megtett mindent a jó kapcsolatért, és már nincs mit tennie érte. Ha jó kapcsolatot akarsz, akkor csináld te, alapon működik nála.
Sajnos azt kell mondanom ha ez továbbra sem oldódik meg, akkor jobb ha elhagyod. Ha mellette vagy te is boldogtalan leszel, mert nem kapod meg az ölelést, simogatást stb. És ezek mind mehetnek a kislány kárára is, hogy látja az anyukája szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!