Mikor lesz ennek vége?
Talpraesett làny vagy, inkàbb büszkének kellene lenniük ràd.
Sajnos vannak ilyen elégedetlen szülõk,akik szeretik a gyerekeik vérét szivni, semmivel sem elégedettek, mert önmagukkal is gond van.
Nem tudom, hogy albiba laksz-e, de én elköltöznék (ha tudják a címem) számot változtatnék, és megmondanám ez a Ti művetek!
Vagy keress külföldi munkát, annak még a hívása is drágább és akkor nem keresnek annyit, elmenni se tudnak. ha meg igen akkor ott is életbe lép ez első variáció.
És ne mondd meg, hol dolgozol! Mert akkor ott keresnek majd!
22/N
utolsó: ez nem olyan egyszerű, szeretem őket.. Dolgoztam Amerikában nagyon jó pozícióban, rakás pénzért suli mellett, ezek a dolgok persze tabu témák itthon. Csak amit ők elképzeltek, csakis abban a formában. Meló mellett a munkapiac 2. legkeresettebb munkakörébe szeretnék elhelyezkedni, ha végzek a második diplomámmal; a barátom az egyetlen diplomájával halálra keresi magát. Ez a mai világban kiváltság, és mi ketten ezért nagyon hálásak is vagyunk. De anyám már talált egy embert, aki ezzel a diplomával történetesen nem tudott elhelyezkedni, és most azzal bsztat, hogy én se fogok tudni. Csak azt nem tette hozzá, hogy az lehet, hogy elvégezte, de semmi érzéke nincs a területhez, meg a 2 nyelvvizsga híján diplomát sem kapott.
Folyamatosan céljaim vannak, de ők mindig rátromfolnak, és erősítik bennem, hogy ezek nem jó célok. Pedig tudom, hogy jók, ennyi idősen már most berendeztem egy lakást, vettem egy kocsit, mindent saját pénzből, és azonnal belekezdtem mást tanulni, köözben dolgozunk. Nem tudom mi kell még, és mikor lesz ennek vége. Az biztos, hogy pár hónap, és továbbköltözünk még messzebbre, mert jobb lehetőséget kaptunk. Így szerencsére nő a távolság is. Már csak az ingyentelefont kéne valami ürüggyel felmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!