Innen még van kiut, mit tudok tenni?
Mar nembirom!!
Faj az egesz eletem...miert ??
Semmi rosszat nem tettem es en ezt kapom..
Apam minden nap iszik..egy alkoholista .. Egy honapba egy ketszer megver anyukamat nagyon szerettem de o mar nincs velem...(koszonok neki mindent amit eddig ertem tett,hogy felnevelt)
Kiskoromban minden nap veszekedtek anyuek.. Nemtudom hogy milyen egy jo gyermekkor mert nemvolt.. Mindig is eleg szegenysege elt a csaldom de anyukam mindent megadott amit tudott
Rokonaim mind kulfoldon elnek.. Ok nemis foglalkoznak velunk
Volt egy legjobb baratnom viszont o mar elkoltozott innen
A lepontozás ellenére, meg annak ellenére, hogy esetleg azt fogod gondolni, hogy "na már csak egy ilyen hülye hiányzott..." leírom az igazságot. Azt, ami számodra, vagy bárki számára a megélhető valóság lehet, ha úgy akarja.
Nem vagy egyedül a bajodban. Van valaki aki nagyon szeret téged és csodálatos tervei vannak veled, de miért-miért nem, amíg nem hatalmazod fel rá, addig legfeljebb végszükség esetén avatkozik az életedbe észrevétlenül. És talán az ilyen kétségbeeséses állapotok és az, hogy az ember így a mélyre kerül is azért szükséges, hogy észrevegye az ember, hogy ő ott dörömböl az ajtódon, hogy segítsen vinni a te keresztjeidet is a sajátjába foglalva. Megteheted azt, hogy beengeded most az életedbe Istent, hogy Jézus Krisztust kéred, hogy Jöjjön az életedbe és vegye a kezébe az életed irányítását. S én hiszem, hogy ő olyan örömmel és szeretettel fogja ezt megtenni, amihez a tiéd se lesz mérhető, még ha elkezded látni is a jó gyümölcseit is a kérésednek.
Jézus meggyógyítja az életed fájdalmát, ha kéred. Nem vagy egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!