Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ha arra kérne most a párod hogy legyen gyerek, akkor elleneznéd és nem akarnád. Vagy pedig lennél annyi kedves hogy a párod kedvéért egyből azon lennél hogy teherbe ess? Szeretnéd annyira hogy ne mondj ellent?
és ott mindenki makk egészséges szülők? tehát se nem cigiznek, se nem isznak alkoholt, se nem stresszelik túl az életüket..stb?
én leírtam az én példámat, te meg hoztad a tiédet, mind a kettőnknek igaza van, de egyszerűen a mai világban kitolódik a gyerekvállalás, mert sz..ros 100 ezer forintot keres mind a két fél pl, abból, hogy vegyenek lakást a felek, hogyan biztosítsák az anyagi feltételt, ami szükséges a gyerekhez..stb?
a legtöbb fiatal 24-15 évesen fejezi be az iskolát, akkor még találjon munkát, párt magának ha nincs, legyen lakása...stb.
ja és a nők figyeljenek arra, hogy nehogy kifussanak az időből.. hát kösz szépen
61%
ma te vagy a megbízott riogató és a negatív példagyáros?
állj le légyszíves, persze, kockázatosabb mikor a nő már 40 felé közelít, és akkor szül, de pl. külföldi sztárok is szülnek 40 fölött is akár, és mégis egészséges a gyerekük.
fiatalon is lehetséges a betegség, szóval nyugi.
Hivatalos statisztikából idézek:
"A Down-kór előfordulási gyakorisága 25-29 éves korban 1/1100, 40 éves korban már 1/75 és 45 körül 1/20"
És ez csak a Down-kór...
Dobálózhattok itt a példákkal, hogy az idősebbeknek is szokott lenni egészséges gyereke, de sajnos statisztikák igazolják, hogy a rendellenességek előfordulása az anya életkorával arányosan növekszik, Nem is kicsit!
én is azt írtam, hogy kb 32 évesen szeretnék, erre lehurrogtál..
inkább menj aludni, senki nem kíváncsi az orvosi szakstatisztikádra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!