Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál, ha a párod 7 év után azt mondaná, neki azért nem kell gyerek, mert fél, hogy azt akkor neki kéne ellátnia?!
Mindez szó szerint idézve egy 32 éves férfi szájából. Majd miután ezzel vérig sértett, megkértem, fejtse már ki ezt a dolgot és a következőt mondta: Nem fogja más kölykét pesztrálni, amúgy is van elég dolga. Természetesen itt például a jelenleg zajló szobafestésre gondolt, ami kb. 2 hétig tart. Miután nem értettem az összefüggéseit, azt mondtam, ez idáig oké, viszont a festés alatt nincs is itt "más kölyke". Erre megkaptam, hogy még szerencse, mert agyon is ba..ná, hisz biztos olyan hülye lenne mint az anyja.
Fogalma sincs azóta mi bajom, mit fújom fel, mit hisztizek, miért nem valentinoztunk és miért nincs szex. Hisz szerinte ő ezzel nem mondott semmi rosszat. 29L
Ilyen pasival? Össze se jönnék vagy ha már megvan a baj menekülnék.
Inkább örülj, hogy még a gyerek előtt kiderült milyen.
A festés dolgot nem igazán értem...
De a megnyilvánulásai alapján már nem lennék vele.
Ezt most én sem értem. Hogyhogy más kölyke és hogyhogy olyan hülye, mint az anyja? Wat?
Vagy nálatok így szokás?
Hahah :) tök jó kérdések vannak ma.
Miért tart 2 hétig kifesteni? Nekem 2 nap volt az egész lakás, gletteléssel együtt. 2 en csináltuk.
Egyébként meg egy tahó a srác.
Milyen emberek vannak, megnyitnám neki a gázcsapot azt hiszem.
Szépen elválna az utunk.
Azonnal lelépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!