Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit reagálnál, ha a párod 7...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál, ha a párod 7 év után azt mondaná, neki azért nem kell gyerek, mert fél, hogy azt akkor neki kéne ellátnia?!

Figyelt kérdés

Mindez szó szerint idézve egy 32 éves férfi szájából. Majd miután ezzel vérig sértett, megkértem, fejtse már ki ezt a dolgot és a következőt mondta: Nem fogja más kölykét pesztrálni, amúgy is van elég dolga. Természetesen itt például a jelenleg zajló szobafestésre gondolt, ami kb. 2 hétig tart. Miután nem értettem az összefüggéseit, azt mondtam, ez idáig oké, viszont a festés alatt nincs is itt "más kölyke". Erre megkaptam, hogy még szerencse, mert agyon is ba..ná, hisz biztos olyan hülye lenne mint az anyja.

Fogalma sincs azóta mi bajom, mit fújom fel, mit hisztizek, miért nem valentinoztunk és miért nincs szex. Hisz szerinte ő ezzel nem mondott semmi rosszat. 29L

2016. febr. 16. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Ilyen pasival? Össze se jönnék vagy ha már megvan a baj menekülnék.

Inkább örülj, hogy még a gyerek előtt kiderült milyen.

2016. febr. 16. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt teljesen.Ha neki lenne gyereke,az nem más kölyke volna,hanem a sajátja.Az olyan hülye lenne,mint az anyja pedig célzás volt rád.Én szakítanék abban az esetben,ha nem vagyok túl lusta és valóban nincs oka ilyet mondani,hogy többnyire rá hárulna a gyerek.Ha meg okkal mondta,akkor változz,de szerintem a pasiban lehet itt a hiba.
2016. febr. 16. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:

A festés dolgot nem igazán értem...

De a megnyilvánulásai alapján már nem lennék vele.

2016. febr. 16. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem szereti a kölyköket. Minek akarod ráerőltetni?
2016. febr. 16. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt most én sem értem. Hogyhogy más kölyke és hogyhogy olyan hülye, mint az anyja? Wat?

Vagy nálatok így szokás?

2016. febr. 16. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyen férfinak nem való gyerek, soha nem lenne jó apa. Ha ilyen embertől esnék teherbe, eszembe nem jutna a gyereket megtartani. Inkább vetetném el, mint hogy egyedül maradjak vele. Hiszen a saját apja szemében ő mindig csak más kölke lenne. Kérdező, ha te családot akarsz, menekülj, de gyorsan.
2016. febr. 16. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Hahah :) tök jó kérdések vannak ma.

Miért tart 2 hétig kifesteni? Nekem 2 nap volt az egész lakás, gletteléssel együtt. 2 en csináltuk.

Egyébként meg egy tahó a srác.

Milyen emberek vannak, megnyitnám neki a gázcsapot azt hiszem.

2016. febr. 17. 00:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tart téged alkalmasnak egy gyerek ellátására, ezen mi nem világos? Kerek perec megmondta. Akkor mi a kérdés?
2016. febr. 17. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, az ilyen férfi már akkor kidobna téged, ha teherbe esnél tőle! 7 év ide vagy oda! Vagy abortuszra küldene, és utána élhetnétek "boldogan", mint előtte. Ha ezeket vágta a fejedhez - még ha hirtelen felindulásból is - , az sok mindenről árulkodik. Téged nem tart alkalmasnak egy gyerek ellátására, ergó, biztos neki kéne helyetted megcsinálni. Így köszöni szépen, de nem kér belőle, hisz nem lehetne rád bízni a feladatot. Mindenesetre én a helyetekben kombinálnám a védekezési módszereket, biztos ami biztos alapon. Ilyen ember mellett nehogy véletlen terhes légy.
2016. febr. 17. 10:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Szépen elválna az utunk.

Azonnal lelépnék.

2016. febr. 19. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!