Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kikészítenétek a pasitoknak a ruháját minden reggel hogy mit vegyen fel? Túl nagy elvárás ez egy nőtől?
Én láttam olyan párt, ahol a nő a férfi száját megtörölgette(!) evésnél. De komolyan, nem viccelek. Ha nem látom, magam sem hiszem el, de így történt. Mondjuk ott a faszi nagyon gazdag volt, valószínűleg tetemes mennyiségű pénzzel orvosolta ezt az apró hibáját, miszerint teljesen életképtelen a mindennapokban.
Igazából ha ez a sztori eszembe jut, akkor egész hihetőnek hangzik a kérdező története, de őszintén remélem, hogy csak egy troll.
Egyébként természetesen nem készíteném ki a párom ruháját se reggel, se este, erősen korlátozódna szerintem a személyes tere ezáltal. Mondjuk egy ilyen férfi valószínűleg nem tudna meghódítani, mert túl sok férfiasat nem látnék benne.
Ez egy .... inkább nem írom le. Az a felnőtt férfi - de írhatnék nőt is - aki reggel nem tudja eldönteni mit vegyen fel vagy nem tud egyedül felöltözni, az az ember: ÉLETKÉPTELEN. Ennyi.
Üdv.
egy férfi
Nálunk pld anyu azóta kikészíti a ruhát apumnak mióta az eszemet tudom és ettől még apám se nem életképtelen a mindennapokban, se nem gyerekes.Felnőtt ember aki reggel 4-kor még azt se tudja hol van és örül, ha csak bele kell valamibe ugrania.Megszokás kérdése, de ettől még nem lesz gyerekes egy férfi..
Hál'istennek a párom nem igényel ilyeneket, viszont reggel 7-kor kel olyankor már illik is magánál lennie annyira, hogy feltalálja magát:D:D
#5 -nek : Minden reggel, az túlzás lenne, de néha, sex közben (inkább este) nagyon feldobja a hangulatot.
Egyébként, ha Te úgy érzed, hogy az Neked nem nagy fáradság, hogy kikészíted a ruháit, tedd meg nyugodtan. Bár, vannak veszélyei ennek a magatartásnak is, mert esetleg olyankor is elvárja, amikor Neked ez macera.
Szerintem a mai világban nem indokolt, hogy az asszony kikészítse a férje ruháit. És, nehogy más területen is kihasználjon, arra nagyon figyelj oda. (ffi50)
Elég szomorú, hogy egy férfi ennyire nem önálló. A nők egyenrangú társat keresnek egy férfiben, nem gyereket.
Tipikus "anya megcsinált mindent helyettem évekig, most csinálja meg a párom".
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!