Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti kikészítenétek a pasitoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kikészítenétek a pasitoknak a ruháját minden reggel hogy mit vegyen fel? Túl nagy elvárás ez egy nőtől?

Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 15:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
93%

Én láttam olyan párt, ahol a nő a férfi száját megtörölgette(!) evésnél. De komolyan, nem viccelek. Ha nem látom, magam sem hiszem el, de így történt. Mondjuk ott a faszi nagyon gazdag volt, valószínűleg tetemes mennyiségű pénzzel orvosolta ezt az apró hibáját, miszerint teljesen életképtelen a mindennapokban.

Igazából ha ez a sztori eszembe jut, akkor egész hihetőnek hangzik a kérdező története, de őszintén remélem, hogy csak egy troll.

Egyébként természetesen nem készíteném ki a párom ruháját se reggel, se este, erősen korlátozódna szerintem a személyes tere ezáltal. Mondjuk egy ilyen férfi valószínűleg nem tudna meghódítani, mert túl sok férfiasat nem látnék benne.

2016. okt. 19. 20:04
 62/69 kriszpo ***** válasza:
88%

Ez egy .... inkább nem írom le. Az a felnőtt férfi - de írhatnék nőt is - aki reggel nem tudja eldönteni mit vegyen fel vagy nem tud egyedül felöltözni, az az ember: ÉLETKÉPTELEN. Ennyi.

Üdv.

egy férfi

2016. okt. 22. 11:18
 63/69 anonim ***** válasza:
20%

Nálunk pld anyu azóta kikészíti a ruhát apumnak mióta az eszemet tudom és ettől még apám se nem életképtelen a mindennapokban, se nem gyerekes.Felnőtt ember aki reggel 4-kor még azt se tudja hol van és örül, ha csak bele kell valamibe ugrania.Megszokás kérdése, de ettől még nem lesz gyerekes egy férfi..

Hál'istennek a párom nem igényel ilyeneket, viszont reggel 7-kor kel olyankor már illik is magánál lennie annyira, hogy feltalálja magát:D:D

2016. okt. 22. 13:12
 64/69 anonim ***** válasza:

#5 -nek : Minden reggel, az túlzás lenne, de néha, sex közben (inkább este) nagyon feldobja a hangulatot.

Egyébként, ha Te úgy érzed, hogy az Neked nem nagy fáradság, hogy kikészíted a ruháit, tedd meg nyugodtan. Bár, vannak veszélyei ennek a magatartásnak is, mert esetleg olyankor is elvárja, amikor Neked ez macera.

Szerintem a mai világban nem indokolt, hogy az asszony kikészítse a férje ruháit. És, nehogy más területen is kihasználjon, arra nagyon figyelj oda. (ffi50)

2016. okt. 23. 10:20
 65/69 kriszpo ***** válasza:
37%
Én a saját véleményem írtam le. Én is keltem reggel 4 előtt több mint 10 évig, sosem volt gondom az öltözködéssel. Persze ez nem jelenti azt, hogy egyszer-egyszer ne tehetné meg a feleség/férj/barát/barátnő, hogy kirakja a ruhát másnapra. Azzal kapcsolatban meg, hogy hirtelen fel kell venni valamit, tudnék mesélni, mert mentőápoló vagyok... De gondolkodjunk el azon is, hogy ha valaki egyedül van, egyedül él, annak ki rakja ki a ruhát... Ízlések és pofonok.
2016. okt. 23. 11:46
 66/69 kriszpo ***** válasza:
#64-es: egyetértek 100%-ban!
2016. okt. 23. 11:48
 67/69 jos80 ***** válasza:
0%
Szerintem abban Az esetben nem nagy elvaras amennyiben Az asszonyt El es otthontartod nincs mas dolga csak te es esetleg a gyerek..., amennyiben dolgozo no es mukaba kell jarjon es nem te tartod El ,akkor kapd ossze magad!!! Ha vendegsegbe,etterembe,partira mentunk ilyen esetben a parom altalaban segit az ing,zakovalasztasban esetleg...De nem elvarni kell,ha viszont mosogatni,egyszeroubbet fozni,kiteregetni,kimosni,etc. kell azt barmikor bevallalom
2016. okt. 24. 12:09
 68/69 anonim válasza:
100%

Elég szomorú, hogy egy férfi ennyire nem önálló. A nők egyenrangú társat keresnek egy férfiben, nem gyereket.

Tipikus "anya megcsinált mindent helyettem évekig, most csinálja meg a párom".

Szánalmas.

2016. nov. 4. 09:29
 69/69 anonim ***** válasza:
Ha így van, egyetértek - de, én inkább a lány részéről érzek valamelyest anyáskodási késztetést (?)
2016. nov. 4. 22:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!