Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti kikészítenétek a pasitoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kikészítenétek a pasitoknak a ruháját minden reggel hogy mit vegyen fel? Túl nagy elvárás ez egy nőtől?

Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 15:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem készíteném ki neki. Max. annyi csinálok a ruháival, ha találkozok vele vhol a lakásban, ahol levette, akkor beviszem és rárakom a szobainasra, mert úgyis tudom, h egy csomó ideig keresgélné egyébként
2016. okt. 17. 18:10
 42/69 anonim ***** válasza:
94%
Ha elvárás, akkor igen. Ha valamiért viszont rátörne a férjemre, hogy márpedig neki ez most jólesne, akkor megtenném szívesen (de csak mert ő is maximálisan igyekszik a kedvemre tenni, és nem elvár, hanem kér és hálás is).
2016. okt. 17. 18:33
 43/69 anonim ***** válasza:
92%

42-es válaszadó vagyok, most olvastam a kérdező korábbi válaszait.

Neked nem párkapcsolat kell, hanem anyuci, úgyhogy ne nagyon álmodozz normális párkapcsolatról (amíg nem fejlődsz).

2016. okt. 17. 18:37
 44/69 anonim ***** válasza:
91%

Ismeros hazaspar a ferj tisztalkodik.

Asszony surog forog

Jaj megy furdeni

Kikeszit mindent tiszta torolkozo borotva

Ferfi kiabal a furdobol asszony gyere johet a hajmosas ruham kikeszitve ???

Azt hittem rossz filmbe kerultem

Tehat vannak ilyen kapcsolatok sajnos

2016. okt. 17. 19:12
 45/69 anonim ***** válasza:
97%

Ha ez neki elvárás lenne, úgy rúgnám se.ggbe, hogy egy hétig szöget sz.rna.

Ha valamiért sietne a párom, vagy nem találna valamit, természetesen segítenék.Na de mindennap, mint a gyerekemnek?!Nem-nem.

Vannak helyzetek, amikor megkéred a másikat szívességre.Pl. ma későn értünk haza a vásárlásból, párom már késésben volt, ennyit mondott:"ha megkérlek szednél gulyást, azt viszek melóba." Természetesen szedtem.Ez nem kiszolgálás, ez nem a tehetetlenek kérése.De amit te vársz el kérdező, az a vicc kategória.Ennyire életképtelen egy faszi se lehet!

2016. okt. 17. 20:58
 46/69 anonim ***** válasza:
97%

Ilyenkor annyira hálás tudok lenni a barátomért, hogy normális, önálló férfi.

Amúgy ha tőlem ilyet várnál el, tangát készítenék ki bohóc jelmezzel, aztán menjél amerre akarsz.

2016. okt. 18. 12:11
 47/69 anonim ***** válasza:
95%
25# te agyhalott...Hát nekem baromira nincs kedvem még ezzel is foglalkozni csak mert őt ez nem érdekli. Mi a f.asz bajotok van nektek? Mindent a nő csináljon mert a pasinak ehhez nincs kedve? Gondolom a házimunka is hidegen hagyja vagy hogy mi legyen a vacsora, mert ezek olyan hétköznapi dolgok. Nem rabszolgának vagy cselédnek jelentkeztem hanem feleségnek és mivel a férjem nem óckodik az ilyen hétköznapi dolgoktól és mindenben segít, igy többet tudunk együtt lenni és érdekesebb dolgokat csinálni.
2016. okt. 18. 12:17
 48/69 Eva Hagop ***** válasza:
29%
Ha a ferjem szepen megkerne hogy tegyem akkor megcsinalnam neki. Neha en is szepen megkerem hogy vasalja ki az ingemet, mivel sokkal jobban tud vasalni mint en. Mint civilizalt emberek, megkerjuk egymast ha kell segitseg.
2016. okt. 18. 13:55
 49/69 anonim ***** válasza:
96%
# 48: Teljesen más az, ha alkalmanként megkérünk valakit egy-egy szívességre, ez nálunk is működik oda-vissza. De itt arról van szó, hogy valaki képtelen önállóan ellátni magát, ezért kell kiszolgálni.
2016. okt. 18. 14:04
 50/69 anonim ***** válasza:
96%

Nem akarom elhinni, hogy egy 31 éves férfi(???) ennyire fatökű legyen.Ez a tipikus "mamapicifia", ettől én falra mászok.

Kérdező te kis aranyos:))Tudod mi történt ma?Az exférjemmel hivatalos ügyeket voltam intézni, ergo nem voltam itthon.Ellenben párom csak délutánra ment dolgozni, és képzeld mit tett...húj de szörnyű!!Elmosogatta a reggelről maradt tányérokat és csészéket.Iszonyú, ugye?Tudod milyen jól esett, hogy hazaérve, agyilag kimerülten nem ezzel kellett kezdenem, hanem egy friss kávéval?Ja, emellett kihalászta a kerti tóból a belehullott faleveleket, és letakarta a tavat a hálóval.Én pedig estére főzök valami isteni finomat, és még szebben terítek meg, mint szoktam.

Esetleg így eljut a hangyányi agyadig, hogy miről szól egy párkapcsolat?SOHA nem nézzük cselédnek a másikat!

2016. okt. 18. 14:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!