Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kikészítenétek a pasitoknak a ruháját minden reggel hogy mit vegyen fel? Túl nagy elvárás ez egy nőtől?
42-es válaszadó vagyok, most olvastam a kérdező korábbi válaszait.
Neked nem párkapcsolat kell, hanem anyuci, úgyhogy ne nagyon álmodozz normális párkapcsolatról (amíg nem fejlődsz).
Ismeros hazaspar a ferj tisztalkodik.
Asszony surog forog
Jaj megy furdeni
Kikeszit mindent tiszta torolkozo borotva
Ferfi kiabal a furdobol asszony gyere johet a hajmosas ruham kikeszitve ???
Azt hittem rossz filmbe kerultem
Tehat vannak ilyen kapcsolatok sajnos
Ha ez neki elvárás lenne, úgy rúgnám se.ggbe, hogy egy hétig szöget sz.rna.
Ha valamiért sietne a párom, vagy nem találna valamit, természetesen segítenék.Na de mindennap, mint a gyerekemnek?!Nem-nem.
Vannak helyzetek, amikor megkéred a másikat szívességre.Pl. ma későn értünk haza a vásárlásból, párom már késésben volt, ennyit mondott:"ha megkérlek szednél gulyást, azt viszek melóba." Természetesen szedtem.Ez nem kiszolgálás, ez nem a tehetetlenek kérése.De amit te vársz el kérdező, az a vicc kategória.Ennyire életképtelen egy faszi se lehet!
Ilyenkor annyira hálás tudok lenni a barátomért, hogy normális, önálló férfi.
Amúgy ha tőlem ilyet várnál el, tangát készítenék ki bohóc jelmezzel, aztán menjél amerre akarsz.
Nem akarom elhinni, hogy egy 31 éves férfi(???) ennyire fatökű legyen.Ez a tipikus "mamapicifia", ettől én falra mászok.
Kérdező te kis aranyos:))Tudod mi történt ma?Az exférjemmel hivatalos ügyeket voltam intézni, ergo nem voltam itthon.Ellenben párom csak délutánra ment dolgozni, és képzeld mit tett...húj de szörnyű!!Elmosogatta a reggelről maradt tányérokat és csészéket.Iszonyú, ugye?Tudod milyen jól esett, hogy hazaérve, agyilag kimerülten nem ezzel kellett kezdenem, hanem egy friss kávéval?Ja, emellett kihalászta a kerti tóból a belehullott faleveleket, és letakarta a tavat a hálóval.Én pedig estére főzök valami isteni finomat, és még szebben terítek meg, mint szoktam.
Esetleg így eljut a hangyányi agyadig, hogy miről szól egy párkapcsolat?SOHA nem nézzük cselédnek a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!