Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kikészítenétek a pasitoknak a ruháját minden reggel hogy mit vegyen fel? Túl nagy elvárás ez egy nőtől?
Mi?!
Bameg, agyf..szt is kapnék, ha a csajom hülyegyerekként kezelne.
Nem túl nagy elvárás, ha történetesen öt éves vagy és a nő az anyád.
Neked inkáb csökkenteni kéne az elvárásaidból, mint irreális magasságokba emelni.
"Sajnos nagyon önállótlan vagyok"
Egyedül azért meg tudod farkalni a csajt, vagy ahhoz is kérsz segítséget?
Akkor neked egész egyszerűen nem való párkapcsolat...
Hogy miért? Mert egy kapcsolat két felnőtt ember egyenrangú viszonya, és mindkét félnek lehet olyan időszaka, amikor ő szorul a társa segítségére, támogatására. Tegyük fel, hogy a párod minden áldott nap kikészíti a ruhádat, aztán egyszer egy hétre kórházba kerül, és nemhogy nem készíti ki a ruhád, hanem neked kell bevinned neki a tiszta ruhákat!
Pláne ha közös gyerek is lenne... Mi van, ha a párod nem tudja ellátni reggel a gyereket, és neked kell felöltöztetve oviba vinni?
Ezek valós élethelyzetek, én már átéltem!
Ne hivatkozz rá, hogy önállótlan vagy, inkább nőj fel mielőbb!
5-ös, és legböszmébb Feri, sírok! xDDD
Ja, rajtad is, kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!