Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kikészítenétek a pasitoknak a ruháját minden reggel hogy mit vegyen fel? Túl nagy elvárás ez egy nőtől?
Gratulálok egy-két válaszadónak, feldobtátok a napomat!
Kérdező, ha nem troll vagy, akkor nagyon sajnállak, de azt a nőt jobban, aki kénytelen veled beérni.
Nem semmi vagy kérdező!
Én még azt is elvárnám, hogy tudj mosni és vasalni, ne mindig nekem kelljen.
Büfiztetni is szoktak?
Halkan jegyzem meg: ezért nem jönnék olyan pasival, aki anyucival él felnőtt korban...
Ha egy férfi (!) egyedül élt legalább egy évig, akkor kénytelen megtanulni ellátni magát, tisztán tartani a ruháit, eldönteni, hogy mit vegyen fel, összeütni egy egyszerű ételt, stb.
Nagyon jó előszűrő...
Anyakoplexusos ferfiak
Ha ilyet latok csodalkozok azon a buta non aki vallalja az anyaszerepet.
Anyaddal szexelsz ?
Én is megrökönyödtem a kérdésen, de például lehet hogy cserébe ad valamit a férfi.
Volt olyan ismerőösm akit hozta-vitte a férje minden nap a munkahelyére, ez elég jó üzlet szerintem mindkét fél számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!