Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti kikészítenétek a pasitoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kikészítenétek a pasitoknak a ruháját minden reggel hogy mit vegyen fel? Túl nagy elvárás ez egy nőtől?

Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 15:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Szánalmas a vergődésetek...És az,hogy játszátok az értetlent meg a hül.yét örökösen...De csak csináljátok...Máshoz úgyse értenek itt sokan...(Bár esetleg még a mocskolódáshoz,meg a leszavazgatásokhoz is van némelyeknek még tehetsége,de máshoz aligha...)
2016. okt. 17. 17:02
 32/69 anonim ***** válasza:
96%

Gratulálok egy-két válaszadónak, feldobtátok a napomat!

Kérdező, ha nem troll vagy, akkor nagyon sajnállak, de azt a nőt jobban, aki kénytelen veled beérni.

2016. okt. 17. 17:10
 33/69 anonim ***** válasza:
90%

Nem semmi vagy kérdező!

Én még azt is elvárnám, hogy tudj mosni és vasalni, ne mindig nekem kelljen.

Büfiztetni is szoktak?

2016. okt. 17. 17:12
 34/69 anonim ***** válasza:
87%
Miután a férjem férfi és nem kisgyerek, így nem igényel ilyen gondoskodást. Szerencsére.
2016. okt. 17. 17:17
 35/69 anonim ***** válasza:
90%

Halkan jegyzem meg: ezért nem jönnék olyan pasival, aki anyucival él felnőtt korban...

Ha egy férfi (!) egyedül élt legalább egy évig, akkor kénytelen megtanulni ellátni magát, tisztán tartani a ruháit, eldönteni, hogy mit vegyen fel, összeütni egy egyszerű ételt, stb.

Nagyon jó előszűrő...

2016. okt. 17. 17:22
 36/69 anonim ***** válasza:
89%
Jézusom... A fenekét ne töröljem ki wc-papírral szarás után? No comment... neked pótanyu kell, nem barátnő. Aki ennyire önállótlan, az miért akar párkapcsolatot, de komolyan? Egy értelmes, magára vmit adó nőnek nem egy ilyen életképtelen vki kell, aki inkább kikészítteti a nővel a ruháit, annyira nincs saját gondolkodása, ízlése se...
2016. okt. 17. 17:30
 37/69 anonim ***** válasza:
95%

Anyakoplexusos ferfiak

Ha ilyet latok csodalkozok azon a buta non aki vallalja az anyaszerepet.

Anyaddal szexelsz ?

2016. okt. 17. 17:42
 38/69 anonim ***** válasza:
24%

Én is megrökönyödtem a kérdésen, de például lehet hogy cserébe ad valamit a férfi.

Volt olyan ismerőösm akit hozta-vitte a férje minden nap a munkahelyére, ez elég jó üzlet szerintem mindkét fél számára.

2016. okt. 17. 17:54
 39/69 anonim ***** válasza:
34%
hozott-vitt*
2016. okt. 17. 17:54
 40/69 anonim ***** válasza:
80%
Esetleg a kis popókádnak nem kell előre letépkedni a wc papírt?
2016. okt. 17. 18:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!