Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kikészítenétek a pasitoknak a ruháját minden reggel hogy mit vegyen fel? Túl nagy elvárás ez egy nőtől?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 15:36
21/69 anonim válasza:
én kivasalom a ruháit,meg kimosom, de nem készítem ki :D
22/69 Titusztitusz válasza:
Hát...Valahol együtt tudok érezni a kérdezővel...Ugyanis az én ruháimat is a feleségem szokta kikészíteni a székre minden reggel...Az alsónadrágtol az ingemig...Én csak annyit szoktam foglalkozni az öltözetemmel,hogy felveszem szó nélkül mindig azt,amit kirak a nejem,aztán kezdődhet a nap...Szóval ne keseredj el kérdező...Más is nézi úgy a dolgokat,ahogy te...
23/69 anonim válasza:
Agyf.aszt tudok kapni az ilyen szerencsétlen fasziktól...Őrület. De a nők is megérik a pénzüket, azért lesz ilyen néhány pasi... Pl. Mikor én nem tudja használni a mosógépet, nem lehet otthagyni fél napra a saját gyerekével stb. Szánalmas. Költözz vissza az anyukádhoz b.meg.
24/69 anonim válasza:
Barátom a 21 válasz nagyon gyenguszka ennek a troll kérdésednek,azt hitted zúdulni fognak a válaszok,de még gyakorolnod kell.Forgasd csak a tekervényeidet:)
25/69 Titusztitusz válasza:
Nade 23-as...Ne légy már ilyen egysíku...Mi van akkor,ha például az illető urat egyszerűen NEM ÉRDEKLIK ILYEN PITIÁNER DOLGOK,minthogy mit vegyen fel aznapra? Meg nem akarja magát ilyesmi hétköznapi dolgokkal fárasztani? Őrület hogy mennyi semmirevaló,semmibe bele gondolni nem képes nő tobzódik már megint ezen az oldalon...Mert tényleg, más magyarázat nem lehet a kérdező álltal elvárt dologra csak az,hogy:"Óvodás szinten megrekedt"...Röhejesek vagytok itt sokan...
26/69 anonim válasza:
Titusztól nem meglepő a válasz mert egy agyhalott.
De kérdező te is az vagy. Ki a francnak kéne egy nagy gyerek? Egy nyűg a nyakamba semmi több. A gyerekemet szívesen ellátom, bár a kilenc éves is képes elővenni a ruháit a szekrényéből és magára ölteni.
27/69 anonim válasza:
"Nem érdeklik ilyen pitiáner dolgok"
XDDD
Miért te titusz meg a kérdező vagytok amerika elnökei? Vagy világmegváltó fizikusok? Vagy mi az a hatalmas teher/ szellemi szint a mindennapokban amikor már nem jut idő/energia ilyen "pitiáner dolgokra"?
Istenem xDDDDD
28/69 anonim válasza:
"...nem akarja magát ilyesmi hétköznapi dolgokkal fárasztani..." - nagyon jó, és erre az a megoldás, hogy akkor "fárasszuk" a nőt. Bravó.
29/69 anonim válasza:
Dehogy készíteném, olyan emberrel össze sem jönnék, aki ilyen apró dolgokra nem képes önállóan. Nekem már 10 évesen ment a saját ruhatáram összeválogatása, nehogy már egy felnőtt embernek gondot okozzon. Kell a francnak önállótlan óriáscsecsemő.
30/69 anonim válasza:
#25 Engem meg nem érdekelnek olyan pitiáner hétköznapi dolgok, mint pl a tányéromon lévő hús&krumpli felvágása, de ha az univerzum sötét humora összehozna minket egy randi erejéig, ahol megkérnélek, hogy kockázd fel nekem a kajámat, és játssz velem "itt jön a repülő"set akkor gondolom az első dolgod lenne feljönni erre az oldalra, és panaszkodni a női nem igénytelenségére. Pedig engem csak nem érdekelnek az ilyen csicska kis semmiségek.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!