Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Írtó kínos. Fiúk ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtó kínos. Fiúk ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
A fürdőszobában felejtettem a használt tampont. Ki kellett szaladnom valamiért egy percre, de a barátom meg ezalatt pont bement és bezárta előttem az ajtót. A tampont meg ott volt pont a WC mellet... Nagyon gázos a helyzet? Vagy ez természetes, ne is foglalkozzak vele?
2016. jún. 10. 17:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mi 3 éve voltunk együtt, mikor megvettük a lakásunkat és felújítottuk. Nem volt bekötve rendesen a wc, csak vödörrel lehetett leönteni, kaksiztam egyet, és hiába öntöttem, nem ment le. Nem látszott, de csak állt a víz hiába öntögettem. Úgyhogy szóltam neki, hogy bakker nem akar lemenni, segítsen már. Megoldotta. Következő évben meg elvett, ennek már 5 éve, de még mindig azonnal feláll a farka, hogy pár pillanatlnál tovább néz rám. Ezek természetes dolgok, előfordul az ilyen, nem kell túl reagálni, főleg ennyi idő után. Tudják, hogy emberek vagyunk, menstruálunk, kakálunk, szőrösödünk stb. ettől még persze nem szarik nyitott ajtónál az ember, meg nem teszi elé az összes betétjét, de nem bújik be a szekrénybe, ha mégis észrevesz valamit a kedves, mert nincs miért.
2016. jún. 13. 20:30
 22/22 anonim ***** válasza:
:)
2016. jún. 13. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!