Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtó kínos. Fiúk ti mit szólnátok ehhez?
Ha egy ilyen természetes dolgot ennyire görcsösen kell kezelni az már régen rossz.
Nem azt mondom, hogy libegtesse előtte a használt tampont, de könyörgöm, ne játsszunk már mimózavirágot!
Én elhiszem, hogy nem szeretik az ilyen dolgokat a pasik, minden bizonnyal ezért is gyakori az, hogy az apukát kell ellátni a szülés közben és nem a gyereket, mert nem bírja a természet dolgait.
Na de azért nem lehet ezeket a dolgokat ennyire tabuként kezelni...
lehet én már öreg vagyok ehhez 40-en túl, de megdöbbenéssel olvasom, hogy ez nem gáz sok fiatal lánynak.
El kell keserítenem az embereket, ez pediglen elég undorító. Alapvető igény egy nő számára szerintem, hogy ezeket a dolgokat magányosan kezeli. az pedig, aki még a párja előtt is cseréli...hát...lelke rajta.
De azért szerintem vannak dolgok, amiket nem osztunk meg a másikkal. Mert hogy van szemérem a világon. De mondom, ez az én véleményem, és mint írtam, már nem is vagyok mai csirke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!