Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtó kínos. Fiúk ti mit szólnátok ehhez?
Szerintem sem túl pozitív dolog, de túlzottan nem kerítenék nagy feneket a dolognak. Talán legközelebb jobban odafigyelsz.
Egyébként engem az jobban zavart, amikor a koliban találkoztam a mosdó szélén egy használt tamponnal. Akkor azt hittem úgy reggel, hogy kifordul a belem.
Nem természetes, nem szép látvány, de nem dől össze a világ, ha szökő évente előfordul.
Egyébként igen, a menstruáció természetes, az elhagyott tampon és betét viszont nem. Majd legközelebb jobban odafigyelsz.
Apás szülés más, ott a pici szűk hüvelyen, amit ő nagy élvezettel használ egy csúcs fejű, lila, mázas és véres ember préselődik ki, néha egy kis kaki társaságában. Ez meg csak egy kis tampon tiszta vérrel. :)
Nekem egyszer a felcsavart betétemet vitte el a macska, mivel a fürdőn kívül minden laminált burkolatú nem tudtam kiugrani a kádból és utána szaladni, csak kiabálni, hogy vegye el tőle. Elvette, kidobta. Úgy röhögött, hogy milyen hülye macskája van... A betét része nem is érdekelte, pedig én is azt hittem, hogy nagyon kellemetlen lesz.
De kis bolond cica az akkor :D
Egyébként ez az apás szülés. Akkor is a születés maga egy szép dolog, akkor is, ha ilyen dolgokkal jár. Régen a férfiak saját maguk segítették világra a gyermekeiket és akkor ez volt természetes. Jó mondjuk ez már nem a középkor és kicsit eltértem a tárgytól, de akkor is nah :D Írtó kínos volt...
Lehet észre se veszi! :D
Egyszer fordul elő bumm, ha amúgy nem hagyod szét stb. akkor szerintem még nem is szól. Én is hagytam egyszer ott becsomagolva és hallottam hogy jön ki és besiettem és nem is értette amikor mondtam hogy ott felejtettem akkor mondta hogy na aztán akkora gond, emberből vagyok és ráadásul vérzek, amíg nem kell neki kidobnia és folyton bámulni, addig nem érdekli :D
Hidd el ő is fog még kínosakat csinálni! :) A lényeg hogy ne legyen belőle vita, nevettek egyet és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!