Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Írtó kínos. Fiúk ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtó kínos. Fiúk ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
A fürdőszobában felejtettem a használt tampont. Ki kellett szaladnom valamiért egy percre, de a barátom meg ezalatt pont bement és bezárta előttem az ajtót. A tampont meg ott volt pont a WC mellet... Nagyon gázos a helyzet? Vagy ez természetes, ne is foglalkozzak vele?
2016. jún. 10. 17:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem sem túl pozitív dolog, de túlzottan nem kerítenék nagy feneket a dolognak. Talán legközelebb jobban odafigyelsz.

Egyébként engem az jobban zavart, amikor a koliban találkoztam a mosdó szélén egy használt tamponnal. Akkor azt hittem úgy reggel, hogy kifordul a belem.

2016. jún. 10. 18:15
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem természetes, nem szép látvány, de nem dől össze a világ, ha szökő évente előfordul.

Egyébként igen, a menstruáció természetes, az elhagyott tampon és betét viszont nem. Majd legközelebb jobban odafigyelsz.

2016. jún. 11. 10:22
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
Ha együttéltek, akkor szerintem vagytok olyan viszonyban, hogy a véred nem zavarja, hacsak nem nagyon gyerekes. Most komolyan ez csak vér. Mi lenne ebben az undorító?
2016. jún. 11. 23:11
 14/22 A kérdező kommentje:
Tudom csak néhány fiú nem bírja a vért. Meg undorodik a látványától, akkor is ha a barátnőé és a természet rendje, hogy havonta véreznek a nők. Az apás szülésnél is sokan nem mernek bemenni vagy elájulnak, mert nem bírják stb... :) Szóval nem akartam, hogy kiábránduljon, vagy ilyesmi
2016. jún. 12. 11:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Apás szülés más, ott a pici szűk hüvelyen, amit ő nagy élvezettel használ egy csúcs fejű, lila, mázas és véres ember préselődik ki, néha egy kis kaki társaságában. Ez meg csak egy kis tampon tiszta vérrel. :)

Nekem egyszer a felcsavart betétemet vitte el a macska, mivel a fürdőn kívül minden laminált burkolatú nem tudtam kiugrani a kádból és utána szaladni, csak kiabálni, hogy vegye el tőle. Elvette, kidobta. Úgy röhögött, hogy milyen hülye macskája van... A betét része nem is érdekelte, pedig én is azt hittem, hogy nagyon kellemetlen lesz.

2016. jún. 12. 13:02
 16/22 A kérdező kommentje:

De kis bolond cica az akkor :D

Egyébként ez az apás szülés. Akkor is a születés maga egy szép dolog, akkor is, ha ilyen dolgokkal jár. Régen a férfiak saját maguk segítették világra a gyermekeiket és akkor ez volt természetes. Jó mondjuk ez már nem a középkor és kicsit eltértem a tárgytól, de akkor is nah :D Írtó kínos volt...

2016. jún. 12. 15:55
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mikor segítették a férfiak világra a saját gyerekeiket, max. ha nem volt más lehetőség, de nekem még a nagyszüleim, meg az ő testvéreik mind otthon születtek a 40-es, 50-es években és bábával vajúdtak, szültek az asszonyok, a férfiak ki voltak zárva a dologból. A férfiaknak évszázadokon át semmi dolga nem volt a szüléssel, csak kint várakoztak, aztán kiment hozzájuk a bába, vagy valaki más, aki segédkezett és közölték az eredményt, majd mikor az asszonyt rendbetették mentek csak be. A királyi, nemesi családokban sem az úr vett részt a szülésen, hanem valaki mást küldött magahelyett tanúnak, akinek azt kellett igazolni, hogy tényleg az asszony szülte és nem "alátették" az örököst. Az apás szülés az egy ilyen modern találmány, max. az ilyen hippi beállítottásgú közösségekben természetes ez már több ideje. :)
2016. jún. 12. 17:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmikkel en nem foglalkoznek, ne aggodj, nem gond ez. De legkozelebb figyelj, hiszen onmagad elott gond ez elsosorban. 38F
2016. jún. 12. 23:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Lehet észre se veszi! :D

Egyszer fordul elő bumm, ha amúgy nem hagyod szét stb. akkor szerintem még nem is szól. Én is hagytam egyszer ott becsomagolva és hallottam hogy jön ki és besiettem és nem is értette amikor mondtam hogy ott felejtettem akkor mondta hogy na aztán akkora gond, emberből vagyok és ráadásul vérzek, amíg nem kell neki kidobnia és folyton bámulni, addig nem érdekli :D

Hidd el ő is fog még kínosakat csinálni! :) A lényeg hogy ne legyen belőle vita, nevettek egyet és ennyi.

2016. jún. 13. 12:20
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk igaz, hogy lassan 6 éve vagyunk együtt és csak egyszer fordult elő, de akkor is nagyon szégyellem magam valahányszor eszembe jut
2016. jún. 13. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!