Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, mit gondolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondolnátok, ha "nektek kellene eltartani" az anyóst?

Figyelt kérdés

Azért tettem idézőjelbe, mert ez nem teljesen igaz. Szóba került, hogy anyum hozzám költözne, mert a családi házat eladnánk, és abból vennénk egyet itt, ahol én élek. Én úgyis saját házat akarok, és egyszerűbb lenne akkor anyumat is közel tudni.

Viszont ez azzal járna, hogy ő nem keresne, mert fel kellene adnia a munkáját. Én lennék a kereső, illetve ha barátom is hozzám költözik, akkor ő. Jó a kapcsolatunk, most is szeret nálunk lenni hétvégén.

Őt aligha zavarná, de addig nem hozom fel, míg ez nem csak egy elképzelés lesz.

Ti mit reagálnátok, ha ilyen szitu merülne fel?

2016. jan. 25. 09:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Ki mondta, hogy én nem alkalmazkodom :D"

Te nem mondtad, és én sem. Mindössze annyit idéztem, hogy a saját bevallásod szerint anyukád kénytelen alkalmazkodni hozzád "a nagy pofád miatt".

"Hol írtam én olyat, hogy nem nézem a másik két fél érdekeit? Hol írtam, hogy én döntöttem így, és senkit nem kérdeztem meg róla?"

Miért, én szerinted hol írtam, vagy akárcsak sugalmaztam ilyet? :-))

Annyit tettem, hogy a saját részemről megválaszoltam a feltételes módban másoknak feltett kérdésedet, vagyis leírtam, hogy én mit tennék egy ilyen helyzetben, és mit nem.

(Hogy te mennyire hallgattad meg és veszed figyelembe, hogy anyukád és a barátod mit szeretne, arról meg nyilván nem vagyok képben, mert leginkább a saját szempontjaidról írtál, meg arról, hogy szerinted ez miért lenne jó nekik is. Mindössze felételezem, hogy ha a barátoddal már megbeszélted volna a tervedet, és egyértelműen igent mondott volna rá ő is és anyukád is, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést, mert teljesen felesleges lenne.)

"Te a zsarnok anyósról írtál."

Én se zsarnok anyósról nem írtam, se másmilyen anyósról, szóval gondolom, hogy más valaki hozzászólását tulajdonítod nekem tévesen, de semmi gond.

2016. jan. 25. 17:59
 32/39 anonim ***** válasza:
Megpróbálom én is (lányként) elmondani, miért is rossz ötlet ez. Tegyük föl, hogy anyósom költözne hozzánk. Nagyon kedves, értelmes nő, kedveljük egymást, tudom, hogy segítene, munkát is keresne, nem is nagyon szólna bele a dolgainkba. De ha ez az ő otthona is, akkor igenis megvan hozzá a joga, hogy otthon érezze magát, kiélje a rigolyáit. Márpedig erre egyikünknek sincs szüksége. B verzió - ami megegyezik a tiéddel - anyám költözne ide. Tegyük fel, akad valami apró nézeteltérés közte és a párom között, pl, hogy hogyan kell felmosni. Jelenleg ugye ilyen kérdésekben annak van igaza, aki otthon van, de ha mindenki otthon van, akkor jó nagy veszekedés lehet belőle, amit egy pár megold egymás közt, de lehet, hogy ugyanez az anyóssal már nem ilyen egyszerű. Szóval lényeg, hogy ha anyukád nálad lakik, akkor ő is ugyanúgy otthon van, szóval ez (elvileg) egy három egyenrangú felnőttből álló lakóközösség, ami vérségi kötelék nélkül igen problémás tud lenni.
2016. jan. 26. 02:21
 33/39 anonim ***** válasza:

#32 vagyok

Még valami: mostanában merült föl a probléma, hogy nagymamám már nem igazán önellátó. Bár fizikái értelemben mindkét fiánál van hely, mégis mindenki azt a megoldást preferálja, hogy a háza árából vegyen magának (akár segítséggel) egy lakást közel valamelyik gyerekhez. Így ha kell, akkor rögtön van segítség, de mégis mindenkinek megvan a privátszférája. Ezt javaslom nektek is.

2016. jan. 26. 02:28
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nagyon nem. Lány vagyok, de akkor se, még saját anyukámmal se élnék együtt! Hihetetlen jó a kapcsolatunk, de vannak rossz pillanataink, nem értünk mindenben egyet. A hétvégék teljesen mások, mint a 0-24.

Én is azt hittem, hogy tündéri anyósom van, messziről, ritkán látva az. Aztán 3hónapra összekerültünk. Ő se dolgozik és folyton pakolt, beleszólt, megjegyzéseket tett, bejött kopogás nélkül (sűrű elnézések közepette és hogy soha többé nem jön be így.. csak még 50x tette). "miért vagytok fent ilyen sokáig?, miért nem esztek most? miért azt eszitek? hova mentek? vásároljatok már be, mehetek veletek?"

Két nő egy háztartásban egyszerűen nem fér meg.

Kihasználja a melegvizet, elhasznál valamit, elront-eltör valamit, az X. alkalom után idegesítő, hidd el, átéltem!

Egy idő után kellemetlen úgy szexelni, beszélgetni hogy van valaki a szomszéd szobában vagy járkál. Ha veszekedtek ő is ott lesz... A férfiaknak különösen kellemetlen. Folyamatos udvariaskodás, visszafogottság tönkreteszi a kapcsolatot.

Ráadásul elég egyszer összezörreni, lesz egy ásza: az ő pénzéből van a ház!

Sose fogja őszintén azt mondani a párod, hogy utálja anyukádat! Az anyósára meg nem szólhat rá, főleg ha nem is vagytok házasok. Max a 10.házassági évforduló után... TALÁN.

Eladnánk a házat és vennénk két kisebbet, egyet neki és egyet magunknak, ha kifutja, ha nem akkor gyűjtögetünk, fundamentázunk!

2016. jan. 26. 15:03
 35/39 A kérdező kommentje:

#32 és 33 :)

Ha valami háztartási munkát nem tud valaki, azt megkérdezi attól, aki tudja :) És elmagyarázzuk neki. Nincs ebben semmi extra. Ha nézeteltérés van, azt pedig megbeszéljük. Nem vagyunk veszekedős fajták, ha mégis, én vagyok az, aki eldühöng, aztán lenyugszik. Párom a végletekig türelmes, anyum meg józan gondolkodású, nyugodt hangnemben tudtunk eddig mindent megbeszélni.

A nagymamádhoz hasonlót tervezünk mi is, de majd külföldön.

"az X. alkalom után idegesítő, hidd el, átéltem! "

Mint írtam, ne magatokból indulj ki, és ne ezt húzd rá az én családomra. Írtam, hogy éltünk már huzamosabb ideig anyumnál, és soha nem volt gond a melegvízzel (ha elfogyott melegítettünk gázon egy adagot). Nem szólt bele, hogy mit együnk, hisz az én pénzemből ment a kaja. Mindig úgy főzünk, hogy jusson mindhármunknak. Anyum is, én is. Így mindenki azt eszik, amit megkíván.

Szexeltünk már úgy, hogy anyum a másik szobában volt. Be egy film, és kész... Nem vagyunk hangos típusok. Ha veszekedünk, anyum úgyis tudni fog róla, elmondom neki. Arról nem is beszélve, hogy az eddigi tendencia az, hogy én veszekszem. És párom nem játssza meg magát anyum előtt :) Nem érzi előtte kellemetlenül magát, és nem is udvariaskodik feleslegesen. Nem bunkó, nem paraszt, egyszerűen csak saját magát adja. Így a "Folyamatos udvariaskodás, visszafogottság" sem lehet túl nagy probléma.

Anyum nem használná azt fel, hogy az ő pénzéből van a ház. Ismerem :D Együtt élek vele 25 éve ;)

Ne húzd rá a mi családunkra a te példád. A véleményed leírhatod, de nem hiszek neked, hogy idegesítő :)

2016. jan. 27. 08:03
 36/39 anonim ***** válasza:

Akkor minek kérdezel, ha senkinek nem hiszel?! Mindenre: nem mi nem olyanok leszünk! Legyen így! De akkor ne tegyél fel kérdést, hogy "TI mit reagálnátok?". Tapasztalatokat kaptál, mit akartál?

Ha eldöntötted, tegyetek úgy ahogy te akarod, de ne csodálkozz ha egyszercsak széthullik a dolog és a párod szedi a sátorfáját vagy megváltozik a világ időközben (az a 9 év még bőven lehet 12 is).

Menj át az anyós-após kategóriába és mazsolázz, ez oda való, tedd fel esetleg ott, ott aztán van rengeteg ilyen téma, kapsz majd választ hidd el.

2016. jan. 27. 11:56
 37/39 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokat vártam, de ha figyelmesen átolvasod alig 1-2 válasz van, ami tényleg tapasztalatot ír le, a többiek ráhúzzák a saját véleményüket ránk. Azért írtam, hogy mi nem leszünk olyanok. Mert nem is ilyen a természetünk, mint amit leírtak. De én higyjek nekik, ők tudják. Ezek a mondatok nem tapasztalatot sugallnak.
2016. jan. 27. 14:37
 38/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem te egy nagyon magabiztos és erős nő vagy, aki tudja mit akar! A barátod és édesanyád tisztán gondolkodó, értelmes, végletekig kedves emberek. Ahogy döntöttél, az a lehető legjobb, ismerve a környezetedet! Biztos jól fog menni!

2016. jan. 28. 20:34
 39/39 anonim ***** válasza:
Mi anyukámmal élünk.Öt hónap és költözünk fel a.tetötérbe teljesen külön konyha fürdő 90 nm -es lakásba.Szeretem imádom anyukámat.De semmi saját életünk nincs mert mindig otthon van.Anyumnak van nyugdíja és mi fizetjük a rezsit és ő abba ad bele egy kevés összeget.De úgy hogy velünk él és mi vennénk mindent hát az úgy nem férne bele.Szép hogy szereted anyukád de a.párodtól ezt ne várd el mert ez a kapcsolatotokra fog menni.
2016. jan. 31. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!