Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok?
Ma a párom kitalálta hogy hétkor menjünk korizni.Emiatt korábban eljöttem a céges buliból és irtam neki fél hétkor hogy hazaértem.
Arra semmit nem válaszolt.
Most ért haza nemrég és csak annyit mondott hogy elhúzodott a munka.De fel sem hívott meg semmit nem irt hogy mégsem jön.
És akkor még ő van most felháborodva hogy én nem értem meg őt.
Bocsánatot sem kért meg semmi,leült tévézni..
Mit gondoljak?
27L 34F
Elhúzódott a munka, és érthető hogy haragszol de biztosan nem volt ideje fel hívni.
Szerintem menj oda hozzá, és béküljetek ki, majd holnap mentek korizni :)
Nem szabad bolhából elefántot csinálni :) Szép estét
Visszamentem volna a buliba.
Azt gondolom, hogy annyi korrektség lehetett volna benne, hogy szól, hogy késni fog, vagy hogy potyára ne menj haza. Gondolom nem 2 perccel a munka vége előtt derült ki, hogy késni fog.
Ez nem direkt arra ment ki, hogy gyere el a buliból? Nem féltékeny ott valakire?
Nem gondolom, hogy összedőlne a világom, ha velem ez történne. Az biztos nem tetszene, hogy nulla magyarázat, és egy árva "bocs" sincsen, de... Valahogy el sem bírom képzelni, hogy ilyen kapcsolatban éljek. Elég alap a másikkal egyeztetni a közös programot, nem kiszúrni a másikkal, vagy ha véletlenül ez történik, elnézést kérni, mondani valamit. És hogy sokadjára történik? Hát... Vagy szoksz, vagy szöksz, tudod.
Ja, és holnap elmennék korizni.
igy van, egy sms, ha a meloban nem lehet ako kimegy a klotyira es onnan kuldi, ha agysebesz elkuldeti massal
parasztsag a reszerol, de gondolom neked erre van igenyed azert elsz meg vele egyutt
nalunk a kommunikacio szabad aramlasa a legeslegfontosabb dolog a kapcsolatban
nem szamit hogy a munka miatt kesett vagy mert haverokkal ment sorozni, az szamit hogy arra sem meltatott hogy odabofogjon valamit neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!