Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Megneznetek egy csajt a hetkoznapokon, aki hasonloan van feloltozve? Tetszene a latvany? Mit gondolnatok a viselojerol?
2015. nov. 9. 17:55
2/14 A kérdező kommentje:
Nem a testalkatarol van szo. Hanem arrol, amit hord. Es persze ugy, hogy az adott lany, aki hordja, annak jol all.
2015. nov. 9. 17:58
4/14 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés, van akinek tetszeni fog, van akinek nem.
Az, hogy mit gondolnának a pasik a legmocskosabbtól a legszebb gondolatokig bármi lehetséges.
Egyébként, ha a csaj tudja viselni, akkor a csaj kisugárzásán is meglátszik.
5/14 anonim válasza:
Megnézni biztos megnézik, az már más kérdés, hogy mire kellene a legtöbbnek.
6/14 A kérdező kommentje:
Mi ebben a r.ibis?
2015. nov. 9. 18:45
7/14 anonim válasza:
én ezt gondolnám elsőre...aztarib nck rvaéletbe és ilyenkor mindig összefut a nyál a számban.
8/14 anonim válasza:
Qrvatelepes csizma szoknyával? Nem értem mi lenne ebben ribis...
Meg megnézem, de max ennyi, a szolidabb lányok sokkal jobban bejönnek, mint a magamutogatók.
9/14 anonim válasza:
Ku.rvás. A hosszú csizma minivel, sajnos az. Ha buliba veszi fel, még akkor is az jönne le, hogy könnyen kapható. Na de ha hétköznap a buszon, villamoson, boltban is így flangál...még inkább.
10/14 anonim válasza:
Nőként én nem hordanék ilyet, nekem ez már ribis. Nem mindegy miért néznek meg amúgy az emberek. Ennél a szerelésnél már nem csak elismerő pillantásokra számíthat egy nő. Huh ha munkába mennék így a prémiumomnak búcsút is mondhatnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!