Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit gondolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Ma a párom kitalálta hogy hétkor menjünk korizni.Emiatt korábban eljöttem a céges buliból és irtam neki fél hétkor hogy hazaértem.

Arra semmit nem válaszolt.

Most ért haza nemrég és csak annyit mondott hogy elhúzodott a munka.De fel sem hívott meg semmit nem irt hogy mégsem jön.

És akkor még ő van most felháborodva hogy én nem értem meg őt.

Bocsánatot sem kért meg semmi,leült tévézni..

Mit gondoljak?

27L 34F

2015. nov. 20. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az biztos,hogy helyben kapnék agykukit,hiszen emiatt jöttem el hamarabb a munkahelyről.Valami elfogadható magyarázatot várnék tőle,az is biztos.Szerintem szarik ebbe a dologba,vagy nem tudom.
2015. nov. 21. 04:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez annyira átlátszó!

Haza akart csalni a munkahelyi bulidról.

Ennyi!

2015. nov. 22. 06:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát azt gondolom hogy ez a s@ggfej öreg hozzád.
2015. nov. 22. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!