Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hajlandóak eltartani a nőt akit szeretnek. Fordítva ez miért nincs így?
a fenéket nincs így! ismerek több olyan párt is ahol a nő tartja el a pasit...van olyan, hogy valaki még munkát sem keres, leszarja a helyzetet, mert kényelmes neki így...
ismerek olyat is akit pl az anyja tart el 30+ létére és szintén nem érdekli...
vaktában lövöldözöl...
22F
Normális esetben nem kellene eltartani egy nőt.
Ez téves társadalmi beidegződés.
Természetesen van olyan,hogy szülés után a nő nem tud dolgozni,ilyenkor nyilvánvaló,hogy otthon marad.
Ez a kapcsolattól,a benne lévő emberektől is függ.
Van olyan,hogy a férfinek olyan munkája van,ami mellett a nőnek nem kell dolgoznia,de az unatkozó,szinte csak a műkörmöshöz kimozduló libákat ki nem állhatom.
Közben azt hangoztatja,milyen unalmas az élete,de semmit nem tenne érte.
Na,az ilyenektől mentsen meg az ég.
A kérdésed pedig igaztalan,egy szerelmes nő is simán eltart egy férfit,nem egy ilyet láttam már.
Na, kezdjük ott, hogy a férfiak nagy része egyáltalán nem hajlandó eltartani a nőt, a legtöbben nem is tudnák. Talán csak egy nagyon szűk, gazdagabb körről mondható ez el, de közülük sem mindenki ilyen.
Fordítva meg ugyanígy van.
Zárójelben megjegyzem, hogy mikor a volt barátommal éltünk együtt, ő egyáltalán nem dolgozott, csak segélyt kapott, egyedül nekem volt jövedelmem.
Azért ha megnézzük az átlag magyar embereket, még csak nem is nagyon működhet, hogy valaki eltartja a másikat ezekből a fizetésekből, maximum elvegetálnak együtt, ha valamelyiküknek épp nem akad munkája.
Most hozzam fel barátom apukáját, aki lassan 20 éve nem dolgozik, mert a felesége, barátom anyukája eltartja? Ő is csak azért, mert eddig ott voltak a gyerekek és szégyen lett volna válni, most meg már öregek és úgy van vele, hogy nincs hova mennie annak a marhának, ne az ő lelkén száradjon, hogy éhen hal, halálra fagy. Barátom anyukája így világéletében két állásban dolgozott. Megvolt a szokásos hétköznapi 8 órás, illetve hétvégente takarítani járt, varrni, vasalni vagy idénymunkára, mikor mire. Már egy ideje nyugdíjas (öregségi, 65 év felett) de még mindig jár vasalni meg takarítani, mert unatkozik otthon plusz az a drága jó ember állandóan piszkálja, hogy nincs pénz, menjél dolgozni. Ő meg elmegy a kocsmába elinni a bejövő plusz pénzt.
A kérdésre visszatérve én nőként ugyanúgy hajlandó vagyok eltartani addig egy pasit, amíg ő engem. Tehát amíg munkát keresek, mert munkanélküli lettem. Nem a lábát lógászó naplopót. Én se tartanám úgy el, én se vagyok ilyen. Így szerintem ez egy reális elvárás, hogy keressen munkát. Nem borulok ki ha hónapokig tart, összébb húzzuk a derékszíjat legfeljebb de keressen. Ha meg gáz van igenis vállalja el a szar melót ideiglenesen. Én is mentem már diplomával gyárba, mert kellett a pénz és nem találtam szakmámban. De csak 4 hónapos kitérő volt, viszont addig se haltunk éhen. (mert magyarországon 1 fizetés albérletben semmire se elég)
Sokféle férfi van és sokféle nő.
Én pl. szívesen eltartanám a barátnőmet mert szeretem, csak:
1. Nem vagyok rá képes
2. Nincs erre szüksége, tanult, dolgozik, él mint egy normális felnőtt.
Mert nem a nő feladata a pénz keresés, hanem a férfié.
Az a téves társadalmi beidegződés mi szerint a nőnek is dolgoznia kell. A nők 100-200 éve kezdtek el dolgozni előtte évezredeken keresztül a férfi feladata volt a család fenntartása. De most, hogy a nő is ugyanolyan munka erő lett mint a férfi ketten dolgozhatnak annyiért, amire eddig egy is elég volt. A multik meg örülnek, hogy két embert dolgoztatnak egy pénzéért. Aki ezt nem látja, az már robot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!