Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiak hajlandóak eltartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hajlandóak eltartani a nőt akit szeretnek. Fordítva ez miért nincs így?

Figyelt kérdés

2015. dec. 9. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, honnan veszed, hogy nincs így. Vannak nők között is gazdagak, akiknek fiatal fiúcskájuk van, akit eltartanak. Én is eltartanám a párom szívesen, ha lenne miből. De minimálbérből még magam sem tudom, nemhogy egy másik embert. Majd ha megnyerem a lottó ötöst, akkor vállalom, hogy én fizetek mindkettőnknek mindent.
2015. dec. 9. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

a fenéket nincs így! ismerek több olyan párt is ahol a nő tartja el a pasit...van olyan, hogy valaki még munkát sem keres, leszarja a helyzetet, mert kényelmes neki így...

ismerek olyat is akit pl az anyja tart el 30+ létére és szintén nem érdekli...

vaktában lövöldözöl...

22F

2015. dec. 9. 11:27
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Normális esetben nem kellene eltartani egy nőt.

Ez téves társadalmi beidegződés.

Természetesen van olyan,hogy szülés után a nő nem tud dolgozni,ilyenkor nyilvánvaló,hogy otthon marad.

Ez a kapcsolattól,a benne lévő emberektől is függ.

Van olyan,hogy a férfinek olyan munkája van,ami mellett a nőnek nem kell dolgoznia,de az unatkozó,szinte csak a műkörmöshöz kimozduló libákat ki nem állhatom.

Közben azt hangoztatja,milyen unalmas az élete,de semmit nem tenne érte.

Na,az ilyenektől mentsen meg az ég.

A kérdésed pedig igaztalan,egy szerelmes nő is simán eltart egy férfit,nem egy ilyet láttam már.

2015. dec. 9. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Hülyeség. Ez nem a szereteten, de még kevésbé a hajlandóságon múlik. Az én férjem soha nem keresett annyit, bármennyire is szeretett, hogy egy keresetből el tudott volna tartani egy családot, de volt olyan, amikor kilátástalan volt az ő helyzete a munkaerő piacon, akkor simán eltartottam volna, ha nem talált volna munkát.
2015. dec. 9. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Na, kezdjük ott, hogy a férfiak nagy része egyáltalán nem hajlandó eltartani a nőt, a legtöbben nem is tudnák. Talán csak egy nagyon szűk, gazdagabb körről mondható ez el, de közülük sem mindenki ilyen.

Fordítva meg ugyanígy van.

Zárójelben megjegyzem, hogy mikor a volt barátommal éltünk együtt, ő egyáltalán nem dolgozott, csak segélyt kapott, egyedül nekem volt jövedelmem.

Azért ha megnézzük az átlag magyar embereket, még csak nem is nagyon működhet, hogy valaki eltartja a másikat ezekből a fizetésekből, maximum elvegetálnak együtt, ha valamelyiküknek épp nem akad munkája.

2015. dec. 9. 11:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Most hozzam fel barátom apukáját, aki lassan 20 éve nem dolgozik, mert a felesége, barátom anyukája eltartja? Ő is csak azért, mert eddig ott voltak a gyerekek és szégyen lett volna válni, most meg már öregek és úgy van vele, hogy nincs hova mennie annak a marhának, ne az ő lelkén száradjon, hogy éhen hal, halálra fagy. Barátom anyukája így világéletében két állásban dolgozott. Megvolt a szokásos hétköznapi 8 órás, illetve hétvégente takarítani járt, varrni, vasalni vagy idénymunkára, mikor mire. Már egy ideje nyugdíjas (öregségi, 65 év felett) de még mindig jár vasalni meg takarítani, mert unatkozik otthon plusz az a drága jó ember állandóan piszkálja, hogy nincs pénz, menjél dolgozni. Ő meg elmegy a kocsmába elinni a bejövő plusz pénzt.

A kérdésre visszatérve én nőként ugyanúgy hajlandó vagyok eltartani addig egy pasit, amíg ő engem. Tehát amíg munkát keresek, mert munkanélküli lettem. Nem a lábát lógászó naplopót. Én se tartanám úgy el, én se vagyok ilyen. Így szerintem ez egy reális elvárás, hogy keressen munkát. Nem borulok ki ha hónapokig tart, összébb húzzuk a derékszíjat legfeljebb de keressen. Ha meg gáz van igenis vállalja el a szar melót ideiglenesen. Én is mentem már diplomával gyárba, mert kellett a pénz és nem találtam szakmámban. De csak 4 hónapos kitérő volt, viszont addig se haltunk éhen. (mert magyarországon 1 fizetés albérletben semmire se elég)

2015. dec. 9. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Inkább a tapasztalat hogy akkor tartja el ha van közös gyerek. Vagy kőgazdag özvegy (idősebb nő) a fiatal szeretőt. Amíg meg nem unja... De kétségtelen hogy az itthoni nők zöme inkább vinni szeret mint adni... :)
2015. dec. 9. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle férfi van és sokféle nő.

Én pl. szívesen eltartanám a barátnőmet mert szeretem, csak:

1. Nem vagyok rá képes

2. Nincs erre szüksége, tanult, dolgozik, él mint egy normális felnőtt.

2015. dec. 9. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek egy harmincas évei elején lévő nőt, aki eltartotta évekig a családot egyedül. Egy kisgyerekük is van. A férfi nem maradt meg egy munkahelyen sem pár hónapnál, hétnél tovább. Ráadásul még otthon sem csinálhatott sok mindent, mert méteres gaz nőtt az udvaron. Azt hiszem, most már válnak is.
2015. dec. 9. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Mert nem a nő feladata a pénz keresés, hanem a férfié.

Az a téves társadalmi beidegződés mi szerint a nőnek is dolgoznia kell. A nők 100-200 éve kezdtek el dolgozni előtte évezredeken keresztül a férfi feladata volt a család fenntartása. De most, hogy a nő is ugyanolyan munka erő lett mint a férfi ketten dolgozhatnak annyiért, amire eddig egy is elég volt. A multik meg örülnek, hogy két embert dolgoztatnak egy pénzéért. Aki ezt nem látja, az már robot.

2015. dec. 11. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!