Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a pasi nem hajlandó eltartani a nőt akkor nem is szereti igazán?
Úgy fogalmaznék, hogy ha egy komoly kapcsolatban (együttélés, házasság) az egyik fél olyan helyzetbe kerül, hogy valami ok miatt huzamosabb ideig nem talál munkát és a másik fél nem segíti és nem azért, mert nem tudja, hanem azért, hogy "na nehogy már otthon tespedjen a szemét", akkor az nem kapcsolat, akkor az az ember nem társ az életben, csak lakótárs, dugópajti.
Csak egy példa: ha nekem olyan állásom lenne, hogy mindkettőnket el tudom tartani, a férjem pedig egyelőre csak olyan helyen tudna elhelyezkedni, ami idővel súlyosan károsítja az egészségét (van egy pár ilyen munkahely a környéken), én biztos minden további nélkül felajánlanám, hogy nyugodtan keresgéljen tovább, nem kell elvállalnia.
Teljesen oké, ha nem akarod eltartani. A nők úgyis ragaszkodnak a feminizmushoz. Íme, legyenek következetesek... a feminizmus számukra árnyoldala, számunkra fényes oldala. Legyenek a nők öngondoskodóak.
A szeretetet pedig nem anyagi javakban mérik. De nem hibáztatlak, fogyasztói társadalomban élünk. Már a kisgyerekek is azzal az érzelmi zsarolással jönnek, ha nem kapják meg a legújabb xbox-ot karácsonyra, hogy "nem is szereeeeeetsz!!!"
Természetesen vannak szituációk amikor nem szólnék semmit, mint például ha épp munkanélküli és munkát keres, vagy ha lebetegszik és képtelen dolgozni.
Ő arra hivatkozik, hogy nem bírja a munkát, és elsősorban idegileg. Túl magas fokú stresszt él meg, és nem tudja elviselni. Legalábbis saját bevallása szerint. Én is stresszelek a munkahelyen, utálom, de elvégzem...ezért is nem tudok egy ilyen magyarázatot elfogadhatónak tartani.
8: Erre én ezt mondanám, hogy oké, de akkor végezze el a házimunkát teljesen!
Vagy menjünk mindketten dolgozni, és keressünk mindketten pénzt, vagy osszuk fel, és ha ő nem szeret elmenni dolgozni, akkor főzzön, mosson stb. amíg én dolgozok.
4: Más dolog az, ha nem tud dolgozni, vagy csak nagyon rossz körülmények között, és más az, ha nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!