Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a pasi nem hajlandó eltartani a nőt akkor nem is szereti igazán?
"Túl magas fokú stresszt él meg, és nem tudja elviselni."
Attól függ, milyen munka. Nem látok bele, lehet, hogy tényleg annyira rossz. De ez még nem azt jelenti, hogy mindenhol ilyen, akkor meg keresni kell valami mást, valami nyugisabbat.
"Neki önértékelési zavarai vannak és irtózatosan fél a leb..szástól, az munkatársak negatív megjegyzéseitől."
Én is ilyen vagyok, ez valami szörnyű egy érzés, köze nincs a hisztihez.
Én pl. azon kívül, hogy itt névtelenül leírom és a szüleim és a férjem tud róla, nem is mondom el senkinek, annyira szégyenlem. Egyszer már pszichiáternél is jártam miatta, akkor kaptam is gyógyszert, ami hatott, csak pár év után abbahagytam, egy-két évig minden rendben volt, de most kezdődik újra, lehet megint el kell majd mennem, mert már tényleg akadályoz minden munkában, de még sokszor abban is, hogy emberekkel beszéljek.
Lehet, hogy a barátnődnek is el kellene mennie orvoshoz valami szorongáscsökkentőt íratni, mert azért hosszútávon ez így nem lesz jó.
Nem is feltétlenül a munkával van szerintem sokszor baja, hanem inkább az emberekkel, mint ahogy írtad, fél a leb. aszástól, a bántástól.
Én is itthon olyan jól eldolgozgatok, meg mikor a családi gazdaságban dolgozunk semmi bajom, csinálom ezerrel, de a munkatársak megjegyzéseitől, a letolástól, attól, hogy hibát követek el a munkahelyemen, én is betegesen félek.
Beteg, vagy élősködő.
Egy normális nő (férfi) nem arra számít, hogy majd valaki más megoldja az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!