Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen drága egy nőt eltartani? Ha nyerünk a lottón, összeköltözünk?!
Nem feltétlen vág témába a kérdésem, de összeköltözés kapcsán merült fel, szóval... :)
Az a helyzet, hogy elég rapszodikus a kapcsolatunk a pasimmal, nem mindig jövünk ki ugyanúgy. Nem mennék részletekbe, igazából mellékes, a lényeg az, hogy a minap összecuccolás téma kapcsán a végén közölte, hogy majd akkor hajlandó velem összeköltözni, ha nyerünk a lottón. Mert egy nőt ugye ki kell tartani.
Itt szeretnék segítséget kérni, kedves GYK olvasók. :) Szeretnék nyerni a lottón (jó, nyilván nem leszek milliárdos, de mondjuk egy hármas már jó poén lenne, elvégre a mennyit rész nem volt kikötés :D), de nekem még a kaparós bigyókkal se volt soha szerencsém, lottón meg aztán pláne.
Kérdésem, kérésem: kedves válaszolók, mondanátok nekem 5-5 számot? :) Minden válaszból egyet-egyet választanék az én reménybeli nyertes szelvénye(i)mhez ^_^
Szeretném az orra alá tolni, hogy tessék, nyertem, van-e további kifogás az összeköltözésre...
(Az már más kérdés, hogy ezek után nyilván eszemben sincs vele terveznem a jövőmet.)
Köszönöm mindenkinek!
kettes is jó:
11, 17, 25, 47, 63,
Te is, kb. olyan szerencsés lehetsz kérdező az ilyen szerencse játékokba mint én, egyszer majdnem lett egy hármasom, de a legnagyobb balszerencsémre 3 különböző mezőbe x-eltem az adott számokat, ezért nem hármasom lett hanem 3db egyesem a lottón. :P XD
Bocs az off-ért!!
elég gáz hogy egy közös jövőtökhöz lottó nyeremény lenne szükséges,felelőtlen és gyerekes továbbá,nevetséges
egy nagy nullával szeretnék hozzá járulni,jelképezni ezt az egész kavalkádot amit felvázoltál magatokról :)))
és igaza van egy összeköltözés két oldalú
szerintem még nem vagy rá érett,ennyi az egész,sem egzisztencia,se érett felnőttes gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!