Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy drága (gyémánt) gyűrű legyen az eljegyzési gyűrű?
Ne 40-50 ezer Ft-ért vegyél cirkón gyűrűt, hanem értékes gyémánt legyen benne, ez mennyire fontos manapság?
Ti nők mit szólnátok, ha nem drága gyűrűvel kérnék meg a kezeteket?
En direkt kertem a baratom hogy ne arany meg gyemant gyurut vegyen, penz kidobas meg nem is illik hozzam. Azt kertem ha egyszer elvesz feherarany gyuru legyen valami kek kovel.
18/L (3eve vagyunk egyutt)
Én nagyon boldog lennék, ha egy gyémántgyűrűvel kérne meg a párom, mert régóta vágyom már egy gyémánt ékszerre.
De ha megkér, nem azért fogok igent mondani neki, amilyen gyűrűt elővesz. Ha egyáltalán. Tőlem egy anyacsavart is adhat, az érzelmeimen az se változtat, ugyanúgy igent mondok neki. Legfeljebb nem fogom minden nap hordani :D
divat még az eljegyzés? jó tudni :D egyébként baromság erre költeni,ha van pénz nem kell mindjárt elszórni minden szarra,akinek van,ugye az még jobban tud rá vigyázni :D és ez bizony hülyeség.Amire felesleges költeni.
ha nincs pénz értelemszerűen meg azért.
Nekem nem fontos. Bizsu gyűrű is megfelel, nem a gyűrű árán múlik a szándék értéke.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!