Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyémántgyűrűt hol vegyek? Hol érdemes? Bevásárlóközpontokban?
Amiket árulnak a nagyobb bevásárlóközpontokban szerintem rátesznek az árakra bőven.
Persze tudom, a gyémánt baromi drága.
Honnan érdemes ilyen gyűrűt vásárolni?
Mi itt vettük: [link]
Mondjuk nem gyémántot, de az is van nekik. Ha nem tetszik, amit látsz, csináltathatsz egyénre szabottat, a miénk is az lett - fehérarany.
A legjobb arat akkor kapod, ha kozvetlenul az otvostol, gyartotol tudsz vasarolni. Mert minden aru adas-vetelkor rajonnek az adok es haszonkulcsok, a plazaban pont a legdragabb.
Egyebkent nem kell feltetlenul gyemantban gondolkodni. A gyemant eljegyzesi gyurut azert talaltak ki, hogy a nyers dragakovekkel kereskedo cegek megnoveljek a piacukat. Azert lett eljegyzesi gyemantgyuru, mert az csaladi erekje es nem kerul vissza forgalomba... Nekem peldaul nem is tetszik, en a halvany szinu koves gyuruket szeretem. Illetve szamos szintelen alternativa kozul is valogathatsz az ar toredekeert.
Persze, ettol fuggetlenul a gyemantnak is megvannak a maga elonyei, mint pl kemenyseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!