Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyűrűs ujjamon lötyög a gyűrűm, le tudom rázni de a középsőre kicsi. Érdemes lenne beszűkíttetni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 13:51
1/4 anonim válasza:
Hát pofon egyszerű a válasz!
HA szeretnéd hordani, akkor érdemes szűkíttetni, ha nem szeretnéd hordani akkor felesleges.
Én beszűkítettem az enyémet, azóta le sem veszem.
2/4 anonim válasza:
Én napi szinten hordom, ezért beszűkítettem (párom laza 4 mérettel lőtt mellé :) ).
Egy hetet kellett várni rá az ötvösnél.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Nekem 2 méret különbség volt de most már rendben van:-)
2014. dec. 20. 19:30
4/4 anonim válasza:
A középső ujjadon - ha egy mód van rá:) - inkább ne hordjál gyűrűt, az a gyűrűs ujjon mutat szépen. És be lehet szűkíttetni. Ha nagyon szűk egy gyűrű,akkor szappanozd be az ujjad, és könnyen lecsúszik. De nekem az sem tetszik, ha egy gyűrű feszül egy ujjon, jó, ha van egy kis játéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!