Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdemes úgy házasodni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes úgy házasodni, hogy egy másik lány jár a fejemben? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, egy egyetemre jártunk, 2 éve költöztünk össze, mindent együtt csinálunk gyakorlatilag. Most elkezdtem egy másik iskolát és megismertem egy lányt, akit nem tudok kiverni a fejemből.

Nem volt még soha ilyen, nem vagyok egy kicsapongó alkat. Azt érzem a lánnyal kapcsolatban, hogy megfogott, hogy milyen szép, mikor még nem ismertem, aztán most, hogy ismerem, a személyisége is, végtelenül kedves, intelligens. Nem tudom, hogy ő mit akar. A probléma, hogy úgy érzem, neki én nem vagyok elég jó, ha akar is valamit, azt nem gondolja komolyan. Nem tudok rajta túllépni, mindig eszembe jut. Mi lehet ez? Barátnőmet nem akarom megbántani, de nem tudom hogy mit tehetnék, amíg ezen nem sikerül túljutnom.

24/F

2014. nov. 10. 23:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

Röviden: rohadtul nem érdemes.

Hosszabban: a barátnőd megérdemelne annyi tiszteletet, hogy elmondd neki, hogy más lány foglalja el a gondolataid.

2014. nov. 10. 23:16
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Semmiképp ne jegyezd el, amíg ezt nem tetted tisztába magadban!
2014. nov. 10. 23:22
 3/19 anonim ***** válasza:
65%

Nem érdemes így házasodni, de nem a másik lány miatt mondom.

Házasodni szerintem akkor van értelme, amikor azzal az emberrel és csak azzal mással elképzelhetetlenül családot szeretnél. Ebbe az érzésbe nem fér bele harmadik főleg nem a házasság legelején.

Szerintem még fiatal is vagy ehhez.

Miért akarsz házasodni amúgy?

2014. nov. 10. 23:26
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

sajnos, úgy néz ki, szerelmes lettél..

"neki én nem vagyok elég jó" -ezt tedd felejtős kategóriába

2014. nov. 10. 23:26
 5/19 anonim ***** válasza:
6%
Huszonpárévesen még minek házasodni? Ez a párkeresés időszaka, pont arra való, hogy tisztázd az érzelmeidet.
2014. nov. 10. 23:42
 6/19 A kérdező kommentje:

Már megkértem a kezét májusban. Minek házasodni? 5 éve ismerjük egymást, komolyan gondoltuk. Nem akarom semmiképp sem megbántani, félek,h ogy ha elmondom, azt érzi, nem elég jó nekem.

Nem tudok mit tenni, nem értem az érzéseimet, hogy mi történik. Sosem a külsőre mentem vagy ilyesmi, ezért is lelkiismeretfurdalásom van, hogy megtetszett valaki más.

2014. nov. 10. 23:47
 7/19 anonim ***** válasza:
32%

" Minek házasodni? 5 éve ismerjük egymást, komolyan gondoltuk"

Mi is összeházasodtunk, 8 évnyi ismeretség után, 28 és 30 éves korunkban. Addigra már biztosak voltunk az érzelmeinkben.

Szerintem meg lehet hogy akkor komolyan gondoltad, de most meg nem gondolod komolyan. Én épp ezért még várnék a helyedben az esküvővel.

2014. nov. 10. 23:50
 8/19 A kérdező kommentje:
Most, hogy ez áll fenn, én is elgondolkodtam. Nem tudom, hogy fellángolás-e vagy komolyabb.
2014. nov. 10. 23:55
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg pont, hogy a bnőd megérdemel annyi tiszteletet, hogy amíg te se tudod mi zajlik veled, addig ne mond el neki. Felesleges fájdalmat ne okozz neki.

Ha úgy véled, hogy a másik lánnyal úgy se lenne semmi, akkor kerüld messziről el, ha csak ösztönök uralkodnak rajtad, akkor idővel így ki fog derülni. Szerintem csak ösztönök. Ha nem múlik el, na akkor viszont már mond el a bnődnek is. Szerintem.

2014. nov. 11. 01:52
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Vagy ebből az lesz, hogy "két szék közül a pad alá"
2014. nov. 11. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!