Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy házasodni, hogy egy másik lány jár a fejemben? Mi lehet ez?
4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, egy egyetemre jártunk, 2 éve költöztünk össze, mindent együtt csinálunk gyakorlatilag. Most elkezdtem egy másik iskolát és megismertem egy lányt, akit nem tudok kiverni a fejemből.
Nem volt még soha ilyen, nem vagyok egy kicsapongó alkat. Azt érzem a lánnyal kapcsolatban, hogy megfogott, hogy milyen szép, mikor még nem ismertem, aztán most, hogy ismerem, a személyisége is, végtelenül kedves, intelligens. Nem tudom, hogy ő mit akar. A probléma, hogy úgy érzem, neki én nem vagyok elég jó, ha akar is valamit, azt nem gondolja komolyan. Nem tudok rajta túllépni, mindig eszembe jut. Mi lehet ez? Barátnőmet nem akarom megbántani, de nem tudom hogy mit tehetnék, amíg ezen nem sikerül túljutnom.
24/F
Kitűztétek már az esküvő dátumát??
H nem, akkor ne mondj semmit, hagyd lecsengeni.
Valőszínűleg ez csak egy fellngolás, az ösztönök. Sőt ha nem lenne senkidtalán össze is jönnétek. Ilyen még az évek foyamán alószinűleg többször elő dog fordulni...ez a kísértés.
A hűség az nem tulajdonság, hanem DÖNTÉS
Amit mérlegelned kell, hogy a masik lánytól függetlenül mit érzel a menyasszonyod iránt, hogy csak mert x ideje komolyan gondoltuk, ezért mert mst annak kellett következnie azért kerted meg, vagy azért mert tényleg vele szeretnéd leelni az életed.
Szerintem nincs aj alapvetően a koroddal, manapság mindenki azt hiszi nagyon ráér, és kitolódott a családalapítás kora és ideje, ami nem baj, de ne akarjuk másra is ezt nyomni, a "normális" ha lehet így fogalmami a 25 körüliek házassága és ra 1-2 évre a családalapítása volna, és már e is kiolódott idő..
Szoval épp egy bizonytalan elyzetben természetesen nem szabad házasodni, de felrúgni sem érdemes a kapcsolaot, ha ennyi van.
Viszont ha az új lánytól függetlenül is úgy érzed, hogy nem a menyasszonyod az akivel leélnéd az életed, akkor legy tisztességes, és szakíts.. Aztán kiderül, lesz-e valami a lánnyal, vqgy igen, vagy nem...
Csak akkor mondd el a barátnődnek ezeket az érzéseket, ha szakítani akarsz.. Különben felesleges fájdalom, amiről nem akarok tudni.
Egyébként teljes mértékben osztom #11 véleményét. Mintha csak én írtam volna.
Eljegyzésnek sem sok értelme volt így, nemhogy házasságnak. Az egész az elköteleződésről szólna. Bár szerintem simán abba, hogy barátnőd van, sem fér bele az, hogy másik lány jár a fejedben.
"Nem volt még soha ilyen, nem vagyok egy kicsapongó alkat"
Pedig éppen azzá kezdesz válni. A hűség nem alkat, hanem döntés kérdése. Te úgy látszik, nem akarsz parancsolni a gondolataidnak, nem akarsz uralkodni magadon, hanem sodródni akarsz az árral. Ezzel a hozzáállással egy lány mellett sem fogsz tudni megmaradni hosszú távon, mert mindig jönni fog egy másik lány, aki megtetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!