Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdemes úgy házasodni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes úgy házasodni, hogy egy másik lány jár a fejemben? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, egy egyetemre jártunk, 2 éve költöztünk össze, mindent együtt csinálunk gyakorlatilag. Most elkezdtem egy másik iskolát és megismertem egy lányt, akit nem tudok kiverni a fejemből.

Nem volt még soha ilyen, nem vagyok egy kicsapongó alkat. Azt érzem a lánnyal kapcsolatban, hogy megfogott, hogy milyen szép, mikor még nem ismertem, aztán most, hogy ismerem, a személyisége is, végtelenül kedves, intelligens. Nem tudom, hogy ő mit akar. A probléma, hogy úgy érzem, neki én nem vagyok elég jó, ha akar is valamit, azt nem gondolja komolyan. Nem tudok rajta túllépni, mindig eszembe jut. Mi lehet ez? Barátnőmet nem akarom megbántani, de nem tudom hogy mit tehetnék, amíg ezen nem sikerül túljutnom.

24/F

2014. nov. 10. 23:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kitűztétek már az esküvő dátumát??

H nem, akkor ne mondj semmit, hagyd lecsengeni.

Valőszínűleg ez csak egy fellngolás, az ösztönök. Sőt ha nem lenne senkidtalán össze is jönnétek. Ilyen még az évek foyamán alószinűleg többször elő dog fordulni...ez a kísértés.

A hűség az nem tulajdonság, hanem DÖNTÉS

Amit mérlegelned kell, hogy a masik lánytól függetlenül mit érzel a menyasszonyod iránt, hogy csak mert x ideje komolyan gondoltuk, ezért mert mst annak kellett következnie azért kerted meg, vagy azért mert tényleg vele szeretnéd leelni az életed.

Szerintem nincs aj alapvetően a koroddal, manapság mindenki azt hiszi nagyon ráér, és kitolódott a családalapítás kora és ideje, ami nem baj, de ne akarjuk másra is ezt nyomni, a "normális" ha lehet így fogalmami a 25 körüliek házassága és ra 1-2 évre a családalapítása volna, és már e is kiolódott idő..

Szoval épp egy bizonytalan elyzetben természetesen nem szabad házasodni, de felrúgni sem érdemes a kapcsolaot, ha ennyi van.

Viszont ha az új lánytól függetlenül is úgy érzed, hogy nem a menyasszonyod az akivel leélnéd az életed, akkor legy tisztességes, és szakíts.. Aztán kiderül, lesz-e valami a lánnyal, vqgy igen, vagy nem...

2014. nov. 11. 06:21
 12/19 mopszli15 válasza:
0%
szerintem addig ne hazasodjatok ossze amig nem teszed helyre a gondolataidat.azzal sokkal jobban megbantod ha nem mondod el neki mert o azt hiszi hogy minden rendbe van es kozben ez megsem igaz.beszelj vele ha szeret akkor ugyis megerti!!!!!!
2014. nov. 11. 11:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12: én, ha szeretném, ha nem nem akarnám tudni, hogy épp bejött neki egy másik csaj és megingott. Pont, azért mert felnőtt férfi, amíg felém nem tett tettekben semmi olyat, addig ne okozzon nekem felesleges fájdalmat, féltékenységet és mi egymást. Ha a kérdező nem írta le, hogy az eksüvő kb. pár héten belül adott, akkor valószínűsítem, hogy nem mostanában lesz, csak a közeljövőben, addig simán eldöntheti, hogy csak ösztönök voltak-e, vagy több és kell-e szólnia a bnőjének.
2014. nov. 11. 15:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor mondd el a barátnődnek ezeket az érzéseket, ha szakítani akarsz.. Különben felesleges fájdalom, amiről nem akarok tudni.

Egyébként teljes mértékben osztom #11 véleményét. Mintha csak én írtam volna.

2014. nov. 11. 17:03
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem érdemes. Te sem leszel boldog, és marha gerinctelen becsapni azt a nőt aki szeret téged. Mert ha elvennéd, azzal becsapnád. Mond el neki a dolgot és add meg neki a lehetőséget, hogy boldog lehessen egy másik férfival, aki csak őt szereti.
2014. nov. 11. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Istenem...! Mit lehet szeretni egy tkp idegen nőn? Oké, szép, oké intelligens...és? Nem egyértelmű számodra kérdező, hogy csak feláll rá a farkad, és párszor megdugnád? Persze, hogy nem tudod elfelejteni, ha folyton látod és folyton feláll a farkad rá. De hány éves vagy, 10 éves csitri, aki mindezt komolyan veszi és elhiszi a felnőtteknek szóló szerelem mesét? :D Nem tudod mi ez..., nem a fenét nem tudod..., megakarnád jól dugni. Aztán, jön egy másik még szebb nő, valszeg azt is megakarnád dugni, és? Így óhajtod leélni az életed? Vagy olyannal óhajtasz élni aki valóban szeret, akiről már tudod, hogy mit tett le neked, és mit érzel felé? Vele már tán nem áll fel? Akkor emiatt szólj neki, és ezt beszéljétek meg, van millió egy megoldás, hogy a bnőddel ismét jó lehessen a szex! Ennyi.
2014. nov. 11. 17:23
 17/19 mi a fene ***** válasza:
37%
Nagyon fiatal vagy még a házassághoz, azért ne esküdjetek merthogy 2 éve együtt vagytok. lesz még az életben olyan, hogy megtetszik valaki, azért a stabil kapcsolatot nem kell felrúgni.a barátnődnek ne mondj semmit, majd elmúlik ez a fellángolás, főleg ha úgy látom hogy ez csak a Te részedről van igy. kerüld az új lányt, sportolj, járj más társaságba, és nézz rá kivülállóként.
2014. nov. 16. 09:00
 18/19 xeniah ***** válasza:

Eljegyzésnek sem sok értelme volt így, nemhogy házasságnak. Az egész az elköteleződésről szólna. Bár szerintem simán abba, hogy barátnőd van, sem fér bele az, hogy másik lány jár a fejedben.

"Nem volt még soha ilyen, nem vagyok egy kicsapongó alkat"

Pedig éppen azzá kezdesz válni. A hűség nem alkat, hanem döntés kérdése. Te úgy látszik, nem akarsz parancsolni a gondolataidnak, nem akarsz uralkodni magadon, hanem sodródni akarsz az árral. Ezzel a hozzáállással egy lány mellett sem fogsz tudni megmaradni hosszú távon, mert mindig jönni fog egy másik lány, aki megtetszik.

2014. dec. 4. 10:59
 19/19 anonim válasza:
Attól függ szerintem halazd el az esküvőt egy két héttel és ha akkor is az a másik lány a szerelmed akk. ne házasodj
2014. dec. 5. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!