Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy drága (gyémánt) gyűrű legyen az
eljegyzési gyűrű?
Figyelt kérdés
Ne 40-50 ezer Ft-ért vegyél cirkón gyűrűt, hanem értékes gyémánt legyen benne, ez mennyire fontos manapság?
Ti nők mit szólnátok, ha nem drága gyűrűvel kérnék meg a kezeteket?
En nem szeretnek gyemantot kapni. Ha valami draga dolgot kapok, akkor alig merem hordani, nehogy valami baja legyen vagy elhagyjam. Ha netan neha hasznalom, akkor is tiszta ideg vagyok, mert mindig arra gondolok, hogy valaki ellopja. Na szoval a cirkon feherarannyal szerintem tokeletes valasztas :) 24L
2015. jún. 6. 16:17
12/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a köves gyűrűk. Sznob sem vagyok.
2015. jún. 6. 16:43
13/21 anonim válasza:
egyáltalán nem fontos
igazából nekem ez az egész gyűrűdolog nem szükséges, nem hordok ékszert
jelképes dolognak meg a bizsu is ugyanúgy megteszi, pont nem az ára érdekel (fontosabb, hogy olyan legyen ami tetszik, de ilyet már 500 ft-ért kapni)
de persze van akinek ez fontos, hogy tudjon vele dicsekedni stb és úgy érzi minél drágább ékszer kap, annál jobban szeretik
ez persze hülyeség, de attól még van akinek ez kell a boldogságához
2015. jún. 6. 17:08
14/21 anonim válasza:
11-es hozzászólóval teljesen egyetértek. Ráadásul én zavarban is lennék, mert minek ennyit költeni rám... Inkább egy közös nyaralás valamerre. De lehet azért van ez, mert fiatal vagyok még. De remélem, hogy a véleményem nem fog változni. Inkább valami kis ezüstös vagy valami hasonló színű akár műanyag köves kis izé legyen. (nem vagyok otthon ilyen téren) A lényeg, hogy könnyű legyen hordani és a legtöbb ruhámhoz illjen, ha gyakorlatiasan nézzük. De igazából mindegy. 19/L
2015. jún. 6. 22:23
15/21 anonim válasza:
Számomra az eljegyzési gyűrű a karikagyűrű pár, tehát nincs benne se gyémánt, se más. Igen, tudom, hogy most szokott lenni a nőiben is kő, de én anélkül szeretném.
2015. jún. 6. 22:45
16/21 anonim válasza:
Semennyire, ne legyél már bolond.
2015. jún. 6. 22:56
17/21 anonim válasza:
Nagyon fontos! - ám csak akkor, ha szakítás után sem kell visszaadni...
2015. jún. 15. 07:09
18/21 pirospóló válasza:
Abszolút az egyéntől függ! Ha nem tudod eldönteni, hogy egy olcsóbbra mit reagálna, akkor még ne jegyezd el, mert nem ismered eléggé!
2015. jún. 22. 18:09
19/21 anonim válasza:
Ha az eljegyzési gyűrű árától/értékétől függ az örök szerelmen alapuló házasság, akkor már a kezdeteknél is megette a fene!
2015. jún. 22. 20:31
20/21 anonim válasza:
Van akinek fontos, míg másnak nem.
A mi történetünk:
Tavaly nyáron a Rossmannban! megtetszett nekem egy kis bizsu köves gyűrű, párom megvette nekem. Pár héttel később megkérte a kezemet, nem volt gyűrű, se gyémántos, se másmilyen. Ez a kis Rossmannos persze szépen lekopott, de nekem ez az eljegyzési gyűrűm. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!