Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam levőlegényemet arról, hogy ha elkészítem 2 napra az ebédünket, akkor ne falja fel aznap este?

Normál esetben annyit kell enni, amennyi energiát elhasználsz. Ez az életmódtól is függ, és némileg befolyásolják a nemek is, számít, ki milyen géneket örökölt (én és tesóm pl. inkább fogyásra vagyunk hajlamosak, anyukánk viszont könnyen hízik), számít, milyen az egyén anyagcseréje, meg persze a különböző élelmiszerekből nem ugyanannyi az igénye a szervezetnek.
Ha nincs még, szerezzetek be egy fagyasztót, és vásároljatok gazdaságosan, akkor kevesebb vész kárba.

szia, en szakacs is vagyok , meg mérnök is, szal alapvetpen 2 gondot látok:
1. csak frissen készitve jó az étel, a pörkölt más dolog, vagy a lángoshoz bekészitett kefires teszta.
2. krumpli étel csk frissen, azonnal, mielőtt kihul.
3. hagyd el a messzesegbe az elkenyesztetett ferfi egyedet

en voltam az elozo hozaszolo.
Szal meg annyit, hogy a budapestiek szerint, minden videki kertjeben rofog 3 diszno, 30 tyuk, es amugy is olcsobb videken a napi tej, pekaru, mint Budapesten, szal tessek kihasznalni, unios tamogatas van ra, romaknak.

Ilyen mertekben nem jo sporolni az etelen, foleg nem ugy hogy a volegenyed jol keres. azzal ha havi 5 ezerrel tobbet koltotok a kajara nem fogjatok veszelyeztetni a sporolast, de igy azt fogod elerni hogy ha majd megunja a sporolast a kajan akkor a tudtod nelkul fog venni vagy rendelni stb. maganak azt amire kedve tamad, es az tobbe fog kerulni. fozz nagyobb adagot es orulj hogy szereti a foztodet. mennyivel rosszabb lenne ha hazamenne az anyjahoz enni mert te nem fozol eleg jot neki? ha fiad lesz tinikent nem adagolhatsz ki semmit. a ferjem es az occse amikor 15 es 17 evesek voltak es kezilabdaztak EGY EVESRE ketten megettek egy masfel kilos csirkebol porkoltet hozza a ket kilo lisztbol csinalt nokkedlit. masfel ora mulva az anyosom nekiallt palacsintat sutni amibol fejenkent bekaptak ugy 10-10 dbot.
meg mindig azt hissed hogy nagyevo a volegenyed?;-))))))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!