Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam levőlegényemet arról, hogy ha elkészítem 2 napra az ebédünket, akkor ne falja fel aznap este?
Qrva? Mert nem akarja, hogy a röfi felzabálja, amit több napra főz?
Bezzeg ha a nő zabálná fel a pasi tákolmányát, a nő lenne a szar.
Huuu Kerdezo, akkor tolunk megorulnel!
Eleinte en is probaltam ezt, hogy fozok ket napra, de eselytelen. Mi reggelire/delelott esszuk a tojast (csak en megeszek 30tojast egy heten) pekarut, zoldseget, gyumolcsot stb, vacsorara pedig mindig fozok. Altalaban ez ugy jon ki, hogy egy adag vacsi+masnap ebed a baratomnak, amibol nagyritkan jut nekem is, tehat naponta fozok. Pedig altalaban megfozok egy kilo csirkemellet + 3-400gramm rizst.
Sajnos mi ilyenek vagyunk, rengeteget eszunk, ez van. Hozzáteszem, hogy mindketten sportolunk, en 160 centihez vagyok 50 kilo, o 180hoz 92. Szerintem fogadd el, hogy a parod ilyen, szerencsetlen hadd egyen mar akkor/azt amit akar.
Sporolj inkabb mason:) figyeld az akciokat, es ugy vasarolj, hogy mindent akkor, mikor akcios, es akkor maris belefer plusz parezer forint a kajalasba. Mi pl rengeteget sporolunk azon, hogy bar minosegi kajat veszunk (ahogy irtam, egy kilo csirkemell elfogy naponta), de cserebe nem veszunk ilyen dolgokat, hogy chips, csoki, meki stb.
En amugy megorulnek, ha barki meg akarna nekem szabni, hogy mennyit egyek:))
# 34
te buta hulladék azért aki kemény fizikai munkát végez ahhoz kell ám az energia te genetikai fos
jajj 71 úgy főznél te mint a kisangyal csak gyorsabban:,D csak enné valaki
te meg kérdező szaggassál az uradnak nokedlit pörkölthöz :,,,D egyenlőre a kapcsolatban ő az intelligensebb :D így jár ami jár.
Örülj hogy szereti meg dolgos srác, nem borítja a fejedre mert olyan a kedve :D
De hogy tudja a sok idióta: ezzel van a baj. Nem azért nincs nőtök, mert ocsmány a képetek, vagy nincs pénzetek.
Hanem mert rohadtok belülről. Mert annyira nem becsülitek a másik munkáját, hogy ne tömjétek be azonnal.
"De hogy tudja a sok idióta: ezzel van a baj. Nem azért nincs nőtök, mert ocsmány a képetek, vagy nincs pénzetek.
Hanem mert rohadtok belülről. Mert annyira nem becsülitek a másik munkáját, hogy ne tömjétek be azonnal."
1 000 000 agysejtem veszett oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!