Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam levőlegényemet arról, hogy ha elkészítem 2 napra az ebédünket, akkor ne falja fel aznap este?
A mi családunkban pedig nem szokás kinézni az ételt a másik szájából. Ez milyen már.. miért kellene, hogy ugyanolyan étvágya legyen, mint neked? Nem tudom, mióta vagytok együtt, de elméletileg az együttélés lényege, hogy megismerjétek egymás igényeit, és alkalmazkodjatok egymáshoz. Ha ő többet eszik (és egyébként meg is keresi rá a pénzt), akkor ezentúl ne napi 4 adagot, hanem hatot főzz(etek).. ugyanannyi idő alatt elkészül, illetve lehet pár szelet hússal többet kell panírozni, de ez így megy normális egy kapcsolatban! Ha a felvágott nem fogy el, akkor pedig kevesebbet kell belőle venni, hogy ne romoljon meg.. pár hónap alatt azért fel lehet mérni, mi szükséges és mi nem. Nem értem, miért nem vagy képes alkalmazkodni a dologhoz..
A baj szerintem nem ott van, hogy ő többet eszik mint te, de ahogyan írtál róla, süt belőle a rosszindulat. A kopácsolás, csámcsogás, méred az időt két tányér között, anyagiaskodsz.. úgy viselkedsz, mint akit irritál a(z elvileg) szerelme személyisége. Tényleg ennyire nehéz leülni, összeszámolni, mennyivel kellene többet főznötök, és úgy összerakni az anyagiakat? Vagy valóban rendelni az ételt egyes napokon? Megér ez az egész ennyi indulatot? Nincs benned ennyi tolerancia? Megértem, ha azon akadsz ki, hogy ő nem akar főzni, vagy nem száll be rendesen a költségekbe, na de azon, hogy eszik...??
Kaján nem érdemes spórolni, csak ha muszáj vagy ha valaki átesett a ló túloldalára, és az egészsége rámegy. Mondjuk egy adag meg egy adag között azért van különbség. Amit a kollégáim szoktak kajafutártól rendelni ebédre, nekem fél fogamra sem volna elég (pedig nő vagyok és kicsi is ráadásul, és nem hízékony).
A párod milyen munkát végez?
érdekelne mit fogsz csinálni ha fiú gyereked lesz. mert srác koromban napi 5* küldtem le olyan mennyiséget ami most egész napos kajám és az sem kicsi még mindig. jah, és 70 kiló voltam vasággyal. csak fiúból voltam aki sportolt is. akkor mi lesz? éhezteted és sörösüveg vállú ropi lesz mert sóher vagy etetni?
mert ez lesz így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!