Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás az, ha a férj kidobja a feleségét, mert az megcsalta és már aznap este lefekszik egy másik nővel?
miért lenne megcsalás?
kidobja és utána fekszik le mással. nem is értem
kit érdekel?
megcsalta a férjét, innen kezdve csak egy r*banc.
jól tette a pasi, hogy kidobta és mással volt már este
mi van???
mert a nővéred gyönyörűen bebizonyította, hogy szereti azzal, hogy ok nélkül összefeküdt mással :D
istenem.... remélem nem minden ember ilyen hülye mint ti ketten. ne szaporodjatok...
a volt férje szabad ember, azzal fekszik le akivel akar...
Tényleg elfuserált egy logikátok van kérdező..
"Most bebizonyosodott, hogy a férje soha nem szerette!"
A nővéred megcsalta. Az emberek többsége ezt nem tudja megbocsátani. Tehát szakít. Ez normális reakció. Vagy szerinted mi lenne a normális? Ha a férje örömében cigánykereket vetne?
A nővéred hibázott. Viselje a következményeket.
Ha szakított akkor ez nem megcsalás. Csak a nővéred az aki megcsalt. Fog már fel hogyha szakít akkor nem megcsalás, hanem korrekt. A nővéred nem volt korrekt.
Amúgy az hogy ennyire felzaklatta szerintem azt jelenti hogy igenis szerette a férje, különben nem akarna bosszút állni.
Az egy másik kérdés hogy én hogy reagálnék? Te pl hogy reagálnál kérdező ha megcsalna a párod? Boldogan új életet kezdenél vele azonnal?
Én nem állnék bosszút de az biztos hogy nagyon kiakadnék és szakítanék.
Biztos hogy a férj is hibás és nem reagált a legjobban a dologra és a háttérben több probléma is lehetett ami ide vezetett, de a megcsaló az csak a nővéred volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!